Ведуча радіо "Вести" Юлія Литвиненко не знає, хто "свій", а хто "чужий" на буремному сході України

6 Травня 2014
7710
6 Травня 2014
15:33

Ведуча радіо "Вести" Юлія Литвиненко не знає, хто "свій", а хто "чужий" на буремному сході України

7710
У Юлії Литвиненко "все смешалось"... Дивно, чому?
Ведуча радіо "Вести" Юлія Литвиненко не знає, хто "свій", а хто "чужий" на буремному сході України

Шокуючий казус трапився у передачі "Точка зрения", в якій гостем Юлії Литвиненко був заступник головного редактора "Дзеркала тижня" Сергій Рахманін. Говорячи про події на Сході України, ведуча сказала (це можна почути з 34 хв. 55 сек.), що незрозуміло, хто там "свій", а хто "чужий":

- Так тяжело нам говорить сегодня, когда мы слышим все эти экстренные новости и главное - непонятно уже, кто свой, кто чужой. Федералы, сепаратисты, террористы. "Все смешалось: кони, люди ...", говоря словами классика. Нет понимания того, как надолго и с какими результатами.

Виходить, для колишньої ведучої "Інтера", яка зараз працює на ТВі та радио "Вести" Юлії Литвиненко, і досі попри всі трагічні й однозначні своєю суттю події немає ясності. Вона не може дати собі раду, що зараз відбувається в Україні, хто за цим стоїть і як ставитися до сторін протистояння.

Рахманін їй пояснив:

- Вы знаете, для меня как раз проще. Человек, который вспарывает живот тому, кто защищает украинский флаг - он точно чужой. Человек, который спокойно на это реагирует, он точно не свой.

Дуже дивно, що така відома й усюди затребувана журналістка чомусь ніяк не могла допетрити до цього сама. Це ж треба - "нет понимания". В усіх нормальних - є! Може вона, працюючи на українському телебаченні та радіо, забагато російське дивиться й слухає і тому в неї "все смешалось"?

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду