аваков - ху*ло!

аваков - ху*ло!

Скільки голів українських патріотів мають бути розбиті проросійською гопотою при бездіяльності, а то й за сприяння донецької міліції, аби "батьківщинець" Аваков пішов у відставку?
аваков - ху*ло!
аваков - ху*ло!
29 Квіт 2014
0
1504

Скільки голів українських патріотів мають бути розбиті проросійською гопотою при бездіяльності, а то й сприянні донецької міліції, аби "батьківщинець" аваков пішов у відставку? Юля звинувачує у проросійськості Порошенка за його бізнес, пов'язаний з росією. Говорить так, ніби в її кАманді немає жодного олігарха, який би мав бізнес-стосунки з росіянами, чи відмовився б від них, щойно росія вторглась у Крим.

А чому ж мовчить відносно свого авакова? А він - не проросійський, якщо дозволяє бандюкам з георгіївськими стрічками калічити українців? Мєнти на сході України фактично перетворилися на посібників сепаратистів. Ганебно здають російським загарбникам відділ за відділом. Без жодного спротиву. І аваков абсолютно безпомічний. "Батьківщинець" нікчемний як міністр. То чого ж ВОНА чекає? Чому не дає кАманди на звільнення та заміну кимсь іншим, більш ефективним?

"Зеленый челеовечек" в українському уряді

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 554
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду