Сепаратистські сюжети під плашкою "Єдина країна" на телеканалі BUSINESS: в Криму - всі за росію, а в Донецьку на неї чекають!

Сепаратистські сюжети під плашкою "Єдина країна" на телеканалі BUSINESS: в Криму - всі за росію, а в Донецьку на неї чекають!

Це випливає з опитувань, які телеканал показує в рубриці "Без коментарів".
Сепаратистські сюжети під плашкою "Єдина країна" на телеканалі BUSINESS: в Криму - всі за росію, а в Донецьку на неї чекають!
22 Бер 2014
0
931

Це випливає з опитувань, які телеканал показує в рубриці "Без коментарів". Чорт мене поплутав переглянути на "Бізнесі" художній фільм, бо в перерві натрапив на той сюжет. Ніби "росію 1" подивився.

Про приєднання Крима до РФ як мрію всього життя з почуттям невичерпного захоплення й натхення, а також про  пов'язані з цим надії на краще, розповідали пенсіонерка, молоді жінки й чоловік у весільному костюмі.

Пенсіонерка повідала, що і до цього вони тут, в Криму, жили російським життям, не відчуваючи й не бажаючи відчувати Україну, але із сумом за своєю великою батьківщиною. І от нарешті настала довгоочікувана мить - тепер Крим у складі РФ "офіційно".

Молоді кримчанки висловлювали впевненість у кращому майбутньому Криму під російським триколором. Говорили, що може не все спочатку буде так гладенько, як хочеться, але вони готові терпіти всі складнощі перехідного періоду.

Чоловік, котрий щойно одружився, бо в кадрі промайнула й наречена, сказав, що служив в українській міліції 12 років. Але весь час думав про росію і от зараз він несказано щасливий, що став росіянином.

Жодного голосу проти окупації в бліц-інтерв'ю не було. Кримські нариси змінилися донецькими. Оцінюючи ситуацію, молодик заявив, що більше схиляється на бік росії.

Наступна з опитаних  жінка порівняла анексію Крима з... підписанням Україною політичної асоціації з ЄС. Мовляв, і в тому, і в іншому випадку українців ніхто не запитував, вирішили без них.

За територіальну цілісність та європейську інтеграцію України висловлювалися лише на Майдані в Києві.

В продемонстрованому сюжеті не вистачало хіба що фінальних титрів: "знято на замовлення фсб і особисто владіміра владіміровіча". Але ж хто це відкрито визнає? Про це мовчать.

І такі неподобства на телеканалі "Бізнес" йдуть під плашкою "Єдина країна".

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 555
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду