Роман Скрипін vs Олена Бондаренко. Ну нарешті!

28 Січня 2014
4069
28 Січня 2014
12:30

Роман Скрипін vs Олена Бондаренко. Ну нарешті!

4069
З одного боку, радує те, що нарешті зі своєю "захисницею" журналісти почали розмовляти так, як вона того заслуговує. З іншого - не те, що дивує й обурює, а просто шокує, що діяльність Бондаренко ніяк не здобуде адекватної оцінки НСЖУ.
Роман Скрипін vs Олена Бондаренко. Ну нарешті!

Регіоналка Олена Бондаренко, яка будучи заступником голови Комітета ВР з питань захисту свободи слова, проголосувала за її скасування і при цьому не була виключена з НСЖУ (скільки я не звертався до Спілки та комісії з журналістської етики - "чому?" - відповіді так і не отримав) - прийшла вчора в студію "Громадського телебачення" зі своєю фірмовою посмішкою - зверхньою, зухвалою, єхидною, блюзнірською.



Роман Скрипін запитав в неї, наскільки така посмішка доречна, коли в країні вбивають людей? Це образило депутатку. Розгнівавшись, вона розцінила питання некоректним і запропонувала поговорити про щось інше, а не концентрувати увагу на її посмішці. Бо інакше піде. Скрипін відповів, що не збирається її прив'язувати і повторив запитання. Бондаренко піднялась і пішла. Йдучи, згадала, як тут поводилися з Володимиром Олійником ("не ідіотом") і закликала своїх колег по партії ігнорувати "Hromadske.tv".

Сьогодні Бондаренко з такою самою посмішкою дивилася на світлини побитих журналістів в руках парламентських кореспондентів, які оточили її в кулуарах ВР.

З одного боку, радує те, що нарешті зі своєю "захисницею" журналісти почали розмовляти так, як вона того заслуговує. З іншого - не те, що дивує й обурює, а просто шокує, що діяльність Бондаренко ніяк не здобуде адекватної оцінки такої демократичної й свободословолюбної НСЖУ на чолі з Олегом Наливайком. Казус Бондаренко вже давно перейшов межу добра і зла.

А про її посмішку я висловився в раніше написаних блогах:

Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив

"Зрадівши, що нарешті дочекався, поспішив висловити щиру антипатію до Олени Бондаренко за її українофобію і зневагу до всього укранського. А також, зауваживши, що вона частенько гостює на різних ток-шоу, згадав її застиглий вираз обличчя, маску зверхності й зухвалості до опонентів - патріотів України. Поділився різкою неприязню до постійної кривої посмішки регіоналки, огидної аж до бажання поцілити в екран цеглиною".

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

"Я ж, коли бачу і слухаю Бондаренко, завжди «чомусь» згадую один з персонажів «17 миттєвостей весни» - есесівку Барбару Крайн, поставлену наглядачкою за радянською «піаністкою». Своїми манерами, стилем поведінки, іронічно-презирливою посмішкою й ненавистю у погляді вона мені здається дуже схожою на «регіоналку». Та й форма «унтершарфюрерши» вірному солдату партії регіонів Олені Бондаренко теж була б до лиця".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду