Оксану Марченко просять вплинути на чоловіка. Аби не наражатися на прокльони

Оксану Марченко просять вплинути на чоловіка. Аби не наражатися на прокльони

В соціальних мережах з'явилося звернення жінок до телеведучої Оксани Марченко - дружини Віктора Медведчука.
Оксану Марченко просять вплинути на чоловіка. Аби не наражатися на прокльони
27 Січ 2014
0
14272

В соціальних мережах з'явилося звернення жінок до телеведучої Оксани Марченко - дружини Віктора Медведчука:

«Пані Оксана! В країни йде справжня війна... Війна жорстокої, люто жорстокої влади з її народом!! На передових гинуть найкращі - молодь, така прекрасна наша молодь!!! Це молодь, з котрою Ви так багато спілкувались, давали їм можливість проявляти свій талант... Вони вірили Вам, особисто Вам! Вірили в те, що Ви теж за наше спільне майбутнє в Європі...  

Вони прагнули цього майбутнього, бо це життєві правила, по котрим людину поважають й цінують завжди, а не тільки у рамках якогось проекту!!! А потім їм вказали на стійло!!!. Яка мала бути реакція?! Саме така!!..

Тому почався Майдан вже зовсім інший за майдан-шоу.. Потім Автомайдан!.. Кажуть, Ви плакали, що автомайдан ледь не зірвав Вам зйомку... І все?! Оце така була Ваша реакція?! Ви ж українка, Ви ж мама, Ви ж, начебто, любили всю нашу молодь!!! Чому в вас не вистачило розуму, бажання розібратися - що не так, як цьому допомогти чи завадити?!

Чому Ви одразу не пішли до свого чоловіка не з сльозами образи на людей, а з запитанням - НАВІЩО?

ЧОМУ? ЯК ЦЕ ЗУПИНИТИ?! Бо кожна жінка-мати України саме так би й зробила... Бо кожна українська дружина в справжній українській сім'ї ніколи не була забитою безголосою рабинею, а навпаки - мала вплив на свого чоловіка!!! Тим більше, така гарна й красива жінка!!!

Невже Ваш чоловік, пан Медведчук, не захотів би Вас вислухати та дослухатись?! Невже жага неймовірної влади, грошей вкінець засліпили йому, а разом з ним і Вам, очі?! Але ж ви вже достатньо маєте, а для справжнього щастя треба набагато менше - для справжнього щастя треба жити в свободі, мати змогу достойно себе утримувати та най головне - БАЧИТИ ЖИВИМИ ТА ЗДОРОВИМИ СВОЇХ ЧОЛОВІКІВ ТА ДІТЕЙ!!!

Тому ми, усі дружини й мами України, звертаємось до Вас особисто: «Пані Оксана!! Не робіть вигляд, що Ви нічого не знаєте і Ваш чоловік тут ні до чого!!! Він особисто попереджував, що вміє воювати!... З ким?! З Дмитром Булатовим!! Цей хлопець зник по його особистому наказу?! А яка буде за це розплата, Ви не думаєте?!..

Отож, пані Оксана, знаходьте слова, котрі б міг Ваш чоловік почути, переконуйте його, щоб негайно відмовився від своїх планів і, навпаки, допоміг Україні звільнитися! Інакше світу, народу України можна потім казати все, а хто в це повірить?!!

Чому наражаєте дітей своїх, покоління свої на страшні прокльони свого народу?!!..."

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 187
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду