Тетяну Чорновол міг "замовити" чоловік телеведучої Оксани Марченко

28 Грудня 2013
7355
28 Грудня 2013
22:43

Тетяну Чорновол міг "замовити" чоловік телеведучої Оксани Марченко

7355
Припущення щодо причетності до злочину Віктора Медведчука висловив в ефірі "Громадського телебачення" чоловік побитої Микола Березовий.
Тетяну Чорновол міг "замовити" чоловік телеведучої Оксани Марченко

Припущення щодо причетності до злочину Віктора Медведчука висловив в ефірі "Громадського телебачення" чоловік побитої Микола Березовий.

Медведчук міг "замовити" Тетяну за те, що вона багато писала про нього. А також з метою підстави Януковича на міжнародній арені. Така акція вписується у постійні намагання Росії нашкодити Україні.

 - Це абсолютно вписується в ту діяльність, яку веде Медведчук з Росією - ізоляція нас від Заходу і загон до "Тайожного союзу". З іншого боку таке замовлення вирішило б задачу власної помсти - бо перед цим був візит до Медведчука, де Тетяна написала "Майдан відбере твою хату". А ми знаємо, як Медведчук реагує на такі події, - пояснив Березовий.

Фото: в каких условиях живет Оксана Марченко со своим мужем

Особисті мотиви для помсти мав і керівник київського "Беркуту" Сергій Кусюк.

- Вони кілька разів стикалися біля Київради, а він там керував охороною - беркутівцями - вона підбігла до Кусюка  і вдарила його по печінці. Звісно, що той удар - "комариный писк", але той удар побачили сослуживці і це могло задіти Кусюка, - зауважив Березовий.

За його словами, не можна виключати й версію щодо причетності до розправи міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Микола Березовий також зазначив, що Тетяна Чорновол впізнала одного з затриманих (перших чотирьох) у підозрі в нападі на неї, але не став уточнювати кого саме.

З огляду на характер травм, які отримала дружина, чоловік не має сумнівів, що її хотіли вбити.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду