Побиття Юрія Кота і Тетяни Чорновол: в обох зламані носи і струс мозку. Фото для порівняння

Побиття Юрія Кота і Тетяни Чорновол: в обох зламані носи і струс мозку. Фото для порівняння

Відчуйте різницю.
Побиття Юрія Кота і Тетяни Чорновол: в обох зламані носи і струс мозку. Фото для порівняння
25 Груд 2013
0
3096

Ось як виглядає після побиття невідомим нападником ведучий антимайдану Юрій Кот з Першого національного:

Постраждалий каже, що йому зламали ніс, а відсутність синців та інших видимих ознак побиття пояснює властивостями організму. Після нападу до Кота приставили цілий загін співробітників СБУ в складі 10 осіб, які несуть цілодобову службу з його охорони.

А так після нападу виглядає журналістка-розслідувальниця й громадська активістка Тетяна Чорновол. На цих жахливих фото молода красива жінка невпізнавана:






Вчора ж координатора харківського ЄвроМайдана Дмитра Пилипця порізали ножем. На тілі - 12 поранень. Якщо до того в євромайданівців викрадали електрогенератори, спалювали їхні автівки й трощили їм офіси, то зараз влада перейшла до відкритого кривавого терору, який загрожує життю протестувальників.

Це новий етап кампанії з придушення народних виступів. Не знаю, наскільки після цього будуть доречні безкінечні концерти на Майдані. Може дійти до того, що артистів нікому буде слухати. Щоправда, це не стосуватиметься Юрія Кота та його есбеушників.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 179
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 080
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду