На виборах до Верховної Ради Наталія Окунська здобула 0,1 %. За неї проголосувала 81 людина

На виборах до Верховної Ради Наталія Окунська здобула 0,1 %. За неї проголосувала 81 людина

Мабуть, це були всі колеги Окунської по світським тусовкам, що проживають в Шевченківському окргузі.
На виборах до Верховної Ради Наталія Окунська здобула 0,1 %. За неї проголосувала 81 людина
18 Груд 2013
0
1902

Мабуть, більше знайомих і колег Окунської по світським тусовкам, які проживають в Шевченківському окргузі, не знайшлося.

"Корінна киянка" з Новомосковська Дніпропетровської області, тричі розлучена ревна прихильниця традиційних сімейних цінностей і вірянка московського патріархату Вікторія Шилова в статусі виключеної напередодні голосування з РПЛ, де була заступницею Ляшка, здобула аж 0,4 %, це - 329 голосів.

Екс-кандидатка "чомусь" не поспішає оприлюднювати результати на персональному сайті, хоча до того дуже детально інформувала про свою виборчу кампанію.

Натомість, Шилова вже почала мститися колишньому шефу. Вона розпустила очолювану нею регіональну організацію РПЛ і натякнула на нетрадиційність Ляшка, хоча досі старанно відмазувала його від подібних закидів:

"Дніпропетровська обласна організація та місцеві осередки Радикальної Партії Олега Ляшка офіційно заявляють про припинення будь-яких відносин з народним депутатом Олегом Ляшко і про вихід з його партії.

Ол
ег Ляшко за спинами членів РПЛ провів переговори з «опозицією» та здійснив негідний чоловіка вчинок стосовно нашого лідера Вікторії Шилової. Олег Ляшко показав себе людиною, яка зраджує своїх побратимів у найвирішальніший момент. Вікторія Шилова про цей вчинок дізналася зі ЗМІ. Ми вважаємо для себе неможливим подальше співробітництво з такою людиною та політиком, і тому відмовляємося від членства в Радикальній Партії.

Ми зрозуміли: всі його полум’яні виступи та гасла – це був суцільний самопіар. Народ ще дасть свою оцінку вчинкам Олега Ляшка.

Також нагадуємо про пункт нашої Програми народної перемоги, який наголошує:

16. створити умови для відродження інституту сім’ї, заборонити пропаганду неприродних зв’язків, насильства, алкоголізму, наркоманії через ЗМІ, акції та в будь-який інший спосіб
".

А ще ж недавно Шилова категорично спростовувала справжність відеоплівки з допиту Ляшка, датованої 1993 роком, де він визнав, що заради кар'єри вимушений був надавати сексуальні послуги такому собі Борі з Борщагівки. Шилова називала відео сфальшованим, бо, мовляв, артикуляція Ляшка не співпадає з голосом (?!).Одначе у всіх, хто бачив це відео, що свого часу підірвало Інтернет, не виникає жодних сумнівів у його правдивості. Тепер, коли Ляшко вигнав її з РПЛ, Шилова, бачите, прозріла.

Вочевидь Вікторія Віталїівна також не розуміє, що педалювання пункту про відродження сімейних цінностей б'є по ній самій. Бо зараз Ляшко в порівнянні з нею має зразково-показову сім'ю: одружений і виховує доньку.

Відносно результатів цих двок білявок, показники Тетяни Мунтян видаються по-справжньому чемпіонськими: 3,29 % (2 543 голоси) і третє місце.

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 190
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 087
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 644
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 946
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду