Шок! Ляшко вигнав Шилову з РПЛ! Каже, що за зраду

Шок! Ляшко вигнав Шилову з РПЛ! Каже, що за зраду

Одним кумедним фактом в біографії Вікторії Шилової стало більше.
Шок! Ляшко вигнав Шилову з РПЛ! Каже, що за зраду
13 Груд 2013
0
2482

П'ятниця, 13-те стала останнім днем перебування Вікторії Шиловї в РПЛ. Вона не протрималася там і року. Олег Ляшко вигнав її з партії за зраду народу України:45.gif

"Після того, як Вікторія Шилова, яку Радикальна партія висунула кандидатом у депутати у 223-му окрузі м. Києва на виборах 15 грудня, відмовилася виконувати рішення Партії, спрямовані на консолідацію усіх опозиційних сил, а також відмовилась підтримувати узгодженого єдиного кадидидата від опозиційних сил у 223-му окрузі Юрія Левченка, Політрада Радикальної партії на терміновому засіданні, яке відбулося 13 грудня, вирішила:

1.Звільнити Шилову Вікторію Віталіївну з посади заступника лідера Партії за дії, що протирічать політиці Партії, спрямованої на консолідацію опозиційних сил в Україні для боротьби з регіоналівським режимом.
2. Виключити Шилову Вікторію Віталїївну з лав Радикальної партії за порушення стутуту Партії та зраду народу України.
3.Звернутися до Центральної виборчої комісії з вимогою скасувати реєстрацію Шилової Вікторії Віталіївни кандидатом в народні депутати по 223-му одномандатному виборчому окрузі у зв'язку із відкликанням рішення про її висування суб'єктом висування - Радикальною партією.

Радикальна партія ще раз підтверджує своє попереднє рішення про консолідацію опозиційних сил на виборах 15 грудня у 5-ти проблемних округах та закликає всіх виборців 223-го округу м. Києва прийти на вибори та підтримати єдиного узгодженого кандидата від опозиції  Юрія Левченка.

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії"t2443.gif

У відповідь 42.gif, Шилова назвала Ляшка істериком і звинуватила у продажності:

"Только что разговаривала с кандидатами в народные депутаты от Радикальной Партии на разных округах. Все работают, все идут на выборы. Никто не снялся в пользу «оппозиции». Олег Валерьевич просто блефует. Ему многое пообещали за предательство собственной партии и кандидатов. К сожалению, Олег Ляшко своей истерикой показал только одно: и в личной жизни, и в политике он ведет себя одинаково.

Олег Валерьевич, как православный человек я вас прощаю. Но я вам не прощаю работы вместе с «оппозицией» на раскол страны. Увидите, их деньги, которые вам пообещали, не просто пахнут - они воняют.

 Я, Виктория Шилова, иду до конца. Призываю своих избирателей поддержать мою кандидатуру на выборах, не обращая внимания на политических предателей, трусов и лжецов".

Ой, тримайтеся, пане Олеже, бо Шилова так просто не піде. Незабаром вона розкаже світові про вас таке, що проклинатиме день і час, коли зв'язалися з нею. А люди ж ваш попереджали. Та ви вперто їх ігнорували. А мене, приміром, навіть забанили на своїй сторінці у Фейсбуці.

Свого часу Шилова вгледіла вила Ляшка в пікантному місці Олени Притули": «Ах, как вонзились в одно пикантное место госпоже Притуле эти вилы Ляшко! Простите меня, друзья, конечно же, я выражаюсь образно». Наразі сама настромилася на них.

photo_27967.gif

«Стра-а-анная женщина, стра-а-анная...»

Раніше Вікторія Шилова була Віталією

Коли Вікторія Віталіївна Шилова працювала ведучою на Дніпропетровському державному телебаченні, то тривалого часу чомусь називалася не Вікторією, а Віталією. Це стало приводом для жартів, що жінка й досі не визначилася, як же її звати.
patient
ТеледЕБАТи

Sex

Перед ефіром чи не кожних "Теледебатів" - однієї з численних передач, які Шилова вела на Дніпропетровській ОДТРК, Вікторія Віталіївна показувала запрошеним, котрі приходили на передачу вперше, таку "цікавинку". Розпочинала дійство поясненням, що, мовляв, під час ефіру в кадрі за спинами учасників передачі на стенді буває не видно все слово "ТЕЛЕДЕБАТИ", а лише окремі його букви, які разом складають нецензурне російське слово.

Потім, підходячи до стенду зі словом "ТЕЛЕДЕБАТИ", вона, піклуючись про те, аби всім було видно, закривала ручками "ТЕЛЕД", залишаючи відкритими «ЕБАТИ» . Ця непристойність дуже веселила жінку - куди більше, ніж запрошених до студії журналістів, політологів, аналітиків, експертів, політиків, посадовців. Такі сцени автор цих рядків неодноразово спотерігав на власні очі, адже був одним з гостей  студії.

Це слово справді частенько саме в такому вигляді з'являлося в кадрі під час "Теледебатів". Їй неодноразово вказували на це її ж співробітники з тим, аби вона якось виправила ситуацію та й вона сама, демонструючи трюк, казала про періодичні звернення з цього приводу обурених телеглядачів, але ніяк не реагувала на зауваження. Наявність в ефірі нецензурного слова лишень тонізувала і веселила її.

siski

Джинса - це нормально

З інтерв'ю Шилової "Дусі» під час святкової вечірки з нагоди Дня журналіста, організованої біло-блактним медіа-магнатом, екс-очільником Держкомтелерадіо України, головою правління фонду «Единый мир» Едуардом Прутніком, де він нагородив Шилову стилізованим під вишиванку бронежелетом, інкрустованим камінцями Сваровськи (2009 рік):

 «- Як ви взагалі ставитесь до джинси? Це погано брати гроші за свою роботу в приватному порядку?

- (Посміхається.) Це нормально, але джинса - це хобі. Проте є справжня журналістика, і це справа.»

patsak.gif

Ворог преси викладає журналістику

У 2006 році Шилову виключили з НСЖУ, а у 2009 році вона, перебуваючи на посаді гендиректора Дніпропетровської ОДТРК, потрапила до списку "ворогів преси" за версією тієї ж Спілки. Це був безпрецедентний випадок, коли до ворогів журналістики потрапив журналіст. І при цьому зараз Шилова викладає журналістику в КНУКіМ Михайла Поплавського і є старшим викладачем кафедри тележурналістики.

suicide_fool-edit.gif

До Росії за любов'ю

Після того, як Шилову у 2009 році звільнили з посади гендиректора Дніпропетровської ОДТРК, вона зібралася їхати в Росію з тим, аби провести прес-конференцію в Домжурі - офісі Сіпілки журналістів Росії - на тему... утисків свободи слова в Україні (!). Секретар СЖР підтвердив запланований захід, а на сайті центрального Будинку журналістів Росії був розміщений анонс. Одначе прес-конференція таки не відбулася. Шилова пояснила це підступами олігархів.

Idea

Традиційно розлучена

Нині Шилова позиціонує себе ревною захисницею віри православної (є вірянкою московського патріархату) і заявляє про прихильність традиційним цінностям, зокрема сімейним. В той же час сама вже тричі розлучена.

Завагітніла - на бігборд!
Коллапс морали от Виктории Шиловой

Будучи вагітною другою дитиною, Шилова розмістила своє фото на бігборді (тобто в статусі публічної особи додатково привернула увагу суспільства до себе і свого поточного фізіологічного стану), супроводивши закликом: «Майбутнє - за нами! Приєднуйся!». Бігборд викликав неоднозначну реакцію, враховуючи те, що Вікторія Віталіївна завагітніла в стосунках, які не були офіційно оформленими. Невже вона закликала у такий спосіб наслідувати її приклад інших жінок? А як же тоді традиційні православні цінності?

44.gif

Захисниця Ляшка

Шилова протестує проти нетрадиційної сексуальної орієнтації, але це не заважло їй бути помічницею-консультанткою в Олега Ляшка, який сам на допиті у слідчого визнав, що заради кар'єри вимушений був надавати сексуальні послуги такому собі Борі з Борщагівки. Шилова вважає відео з інтимними одкровеннями Ляшка, датоване 1993 роком, сфальшованим, бо, мовляв, артикуляція Ляшка не співпадає з голосом (?!).Одначе у всіх, хто бачив це відео, що свого часу підірвало Інтернет, не виникає жодних сумнівів у його правдивості.

 

Корінна киянка... з Новомосковська

Уродженка Новомосковська, яка все життя прожила в Дніпропетровську, Шилова перебралася до української столиці лише рік тому, але при цьому заявляє, що є киянкою з діда-прадіда.

girl_flag_of_truce

Критикуєш - значить натуральний дебіл

На запитання про своє перебування в лавах ПР і виключення з НСЖУ, екс-регіоналка, гаслом виборчої кампанії якої стало «Я звільню Київ від Партії регіонів!», реагує погрозою покласти автора питання «мордою в пісок» та образами «сумасшедший» и «натуральный дебил».

25682.gif

Якою буде наступною партія Шилової після "Громади" Лазаренка, ПР, СПУ й РПЛ, покаже час. Бо вона не може бути позапартійною тривалого часу. Роблю прогноз, що можливо - ПСПУ Наталії Вітренко. Хоча в Україні є чимало різного лайна, яке очікує вступу невтомної активістки.

"Многая літа, многая літа, многая літа, мно-га-я!"

Отака фігня, малята...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду