З нагоди ЄвроМайдану "Українська правда" стала "Європейською"

З нагоди ЄвроМайдану "Українська правда" стала "Європейською"

Сьогодні, коли в Києві на Європейській площі проходить понад стотисячний мітинг прихильників Євроінтеграції України,Інтернет-видання "Українська правда" змінило назву й стало "Європейською правдою".
З нагоди ЄвроМайдану "Українська правда" стала "Європейською"
24 Лист 2013
0
2524

Сьогодні, коли в Києві на Європейській площі проходить понад стотисячний мітинг прихильників Євроінтеграції України, заснована Георгієм Гонгадзе "Українська правда" змінила назву й стала "Європейською правдою".

Я ж нещодавно повернувся з Європейської площі, що в центрі Дніпропетровська. Місцевий Євромайдан (за моєї присутності на ньому) зібрав близько півтисячі городян.

Міліція не лише не протидіяла, а навпаки, тільки сприяла проведенню заходу, котрий почався з провокації. Відразу після початку до гучномовця прорвався якийсь дідуган і вигукнув щось на зразок: "Украину ждут в Париже, как в русской бане лыжи!". Людина явно була налаштована на конфлікт.

Побачивши ситуацію, міліція відреагувала негайно. До антиєвропейця підійшов заступник начальника міського Управління МВС, керівник департаменту громадської безпеки Володимир Сідлецький зі своїми помічниками і вони акуратно вивели русомірця за межі зібрання.

Взагалі міліції було дуже мало. Правоохоронці стояли невеличками групками осторонь громади і нічим не привертали до себе уваги.

Захід зібрав суспільно-політичний й мистецький бомонд міста. Зокрема, були помічені письменниця й перекладачка Вікторія Наріжна, відомі кавеенщики, громадянські активісти, журналісти.

Навіть ті люди, що проходили повз мітинг, цікавилися, де можна взяти європейську символіку - стрічки й прапорці ЄС. Настрій - "помаранчевий".

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 184
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду