Приховані запитання на Інтернет-tv "Прихована правда"

Приховані запитання на Інтернет-tv "Прихована правда"

На фінансованому Миколою Мельниченком Інтернет-каналі ігнорують кртичні запитання до представників РПЛ.
Приховані запитання на Інтернет-tv "Прихована правда"
10 Лист 2013
0
3493

Дізнавшись про прямий ефір кандидата в депутати ВР від Радикальної партії Ляшка по 223 округу в Шевченківському районі Києва Вікторії Шилової на Інтернет-тв "Прихована правда" з засновницею проекта і ведучою Ірмою Крат, завчасно надіслав електронною поштою до редакції (tv-pravda@bigmir.net) наступні запитання:

1. Ви є вірянкою московського патріархату. Чому серед церков, Ви обрали для себе саме ту, що напряму підпорядковується Москві? Ваш патріарх - проповідник «руского міра», предстоятель РПЦ Кіріл Гундяєв. Як ви це поляснюєте і наскільки це кореспондується з українським патріотизмом?

2. Ви створили рух «Анти-ФЕМЕН» лише після того, як топлес активістки планували влаштувати протестну акцію під час візиту в Україну Путіна і Гундяєва на свято Хрещення Київської Русі. Повалення феміністками греко-католицького Хреста, встановленого на Майдані в пам'ять жертв політичних репресій в Україні, ви сприйняли куди спокійніше. Прокоментуйте, будь ласка. І ще скажіть: як у вас опинилися фото, котрі ви оприлюднили в Інтернеті, з флешки, вилученої київськими правоохоронцями у активісток ФЕМЕН при їх затриманні?

3. Ви є відомою прихильницею так званої ідеї слов'янської єдності України, Росії та Білорусі. Для вас Росія не ворог, а друг України. Звідки така любов до Росії і за що? Що Росія зробила для України хорошого і коли, що ви її так любите?

4. Ви є противницею євроінтеграції України і виступаєте за те, аби Україна і надалі зберігала позаблоковий статус. Ви що, не розумієте, що це насправді робить Україну дуже вразливою для неоколоніальних, імперських зазіхань з боку Росії? Чи ви таких зазіхань не бачите? Ваша позиція щодо навіки закріпленого за Україною позаблокового статусу розходиться навіть з позицією лідера РПЛ, який однозначно за Євроінтеграцію. Ляшко знає про вашу особисту думку?

5. Свого часу, коли ще були членом партії регіонів і перебували на посаді заступника голови Дніпропетровської облради, ви пропонували зробити 23 лютого державним святом. Ви і зараз виступаєте за це? У минулі роки, на 9 травня ви використовували георгієвську стрічку - російський пропагандистський символ. Для вас Друга світова війна - "Велика Вітчизняна", а 9 травня є днем «Великої перемоги»? Тобто ви сповідуєте московські історичні міфи і концепції про Другу світову?

6. Коли ви були гендиректоркою Дніпропетровської ОДТРК, то проводили ефіри з ветеранами радянської армії, під час якої червоні генерали паплюжили УПА і закликали українців бути вдячними Сталіну за приєднання до України західних територій. Чому ви не заперечували? Ви були згодні з ветеранами РА?

7. На одному з "Шустер-live" Олег Ляшко назвав ПР - партією бандюганів. Потім поправився, що є там і нормальні люди, яких примусили вступити в "регіони" під загрозою звільнення. На останніх місцевих виборах ви пройшли до Дніпропетровської обласної ради в списку партії регіонів і вступили до ПР за власним бажанням, без ніякого примусу чи тиску. За сумлінну службу партії ви були удостоєні посади заступниці голови біло-блакитної обласної ради. Виходить, ви, за визначенням вашого ж лідера - "ненормальна" і навіть бандитка?

8. Ви позиціонуєте себе борцем з олігархами, але ніщо не завадило вам добровільно вступити в партію біло-блакитних олігархів - найбільш олігархічну партію в Україні і тривалого часу перебувати в ній, отримуючи для себе статусні привілеї. Як це поєднується одне з одним і як кореспондується зі здоровим глуздом та мораллю?

9. У 2006 році вас виключили з НСЖУ, а у 2009 році ви, будучи гендиректоркою Дніпропетровської ОДТРК, потрапили до списку "ворогів преси" за версією тієї ж Спілки. І при цьому ви зараз викладаєте журналістику в одному з київських вишів і є старшим викладачем кафедри тележурналістики. Яке ви маєте право на викладацьку діяльність?

10. Під час Майдану ви були "помаранчевою", підтримували Ющенка. Потім, в 2006 році, вперше стали депутатом дніпропетровської облради у списку "Громади" Павла Лазаренка. Вдруге до облради ви пройшли вже в списку партії регіонів. Після того як вас звідти виключили, вступили в СПУ Мороза. І нарешті залишивши Соцпартію, прийшли до РПЛ Ляшка. Чи не занадто часто ви змінюєте партії? В яку партію думаєте вступити після РПЛ?

11. В трьох партіях, членом яких ви встигли побувати, лідери мають судимості: Лазаренко, Янукович і Ляшко. Це просто збіг чи вас справді тягне до людей, які опинялися за гратами через кримінальні злочини? Вам подобається тюремна романтика?

12. У своїй автобіографічній довідці ви написали, що ваш батько - боксер, який проводив з вами уроки боксу. Але в ексклюзивному інтерв'ю для футбольного сайту, де ви говорили про відродження "Кривбасу", вказано, що ваш батько був футболістом і виступав в складі "Дніпра". То як це пояснити? Хто ваш батько - боксер чи футболіст?

Жодне з запитань до ефіру, який тривав минулої суботи з 22:00 до 23:00, не пройшло. Вочевидь, причина в тому, що стартовий капітал для реалізації Інтернет-проекту "Прихована правда" Ірма Крат отримала від Миколи Мельниченка, а як відомо, дружина опального майора державної служби охорони - Наталія Розинська на минулих виборах балотувалася до ВР у списку РПЛ. Та й сама журналістка не приховує своїх приязних стосунків з Ляшком.

Протягом передачі Шилова назвала Євгена Карася - автора резонансного відео, зробленого під час спілкування "радикалівки" з жителями виборчого округу - "тітушкой" і прямим текстом  пригрозила покласти його за допомогою своїх охоронців "мордою в пісок", якщо той наважиться прийти на її зустріч з виборцями ще раз.

Неймовірно, але факт: громадян, які ставлять кандидату в депутати нехай незручні але, враховуючи політичну й трудову біографію претендента на мандат народної довіри, цілком справедливі й доречні запитання, кандидатка Шилова називає "тітушками". Хоча насправді як типова "тітушка" поводиться саме вона, бо це ж не Карась, а Вікторія Віталіївна - людина з трьома вищими освітами, одна з яких педагогічна - грозить "мордою в пісок", а перед тим називає виборця "божевільним" і "натуральним дебілом", зверхньо й зухвало питаючи в нього про відповідну довідку.

Під час ефіру на "ПП" обидві жінки мали зачіски а-ля Тимошенко. Варіант Ірми Крат виглядав привабливішим за версію Шилової, яка, вочевидь через свою активну громадсько-політичну й викладацьку діяльність (нині Шилова працює старшим викладачем на кафедрі тележурналістики у виші Михайла Поплавського) не встигає вчасно мити голову, а тому прийшла на ефір з жирним волоссям, що злипалося з черепом.

Під час ефіру відчувалася недостаня обізнаність ведучої щодо персони запрошеної та того довжелезного шлейфу негативу, який за нею тягнеться. Здавалося, відео Карася та одна-дві публікації про Шилову - це все, що журналістка побачила та прочитала про свою гостю. Передача виглядала спробою особистого знайомства Крат з кандидаткою Ляшка. Отже для занурення в тему, пропоную засновниці "Прихованої правди" та всім бажаючим наступні публікації:

Шок! Ворог української преси-2009, "радикалівка" Шилова викладає в Києві журналістику

Шилова образилась на Соню Кошкіну і назвала її "тьотєй Сонєй"

У депутатки-вірянки московського патріархату - манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я

«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів

Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Помічниця Ляшка готує позов на «Українську правду». "Радикалівці" не сподобалося, як написали про її кар'єру та вагітність

«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

Олег Ляшко: вила на шило?

Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з'їхала з глузду». А сама Шилова?

Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"...

Хоча було в передачі і те, що стало новинкою навіть для мене. Весь час думав, що Шилова двічі розлучена, виявилося - тричі. Цікавий нюанс, враховуючи декларовану Шиловою як ревною захисницею віри православної, прихильність до всього традиційного, в тому числі - сімейних цінностей.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 017
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 188
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 642
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду