Кіркоров має зазнати адекватної відповіді! Відкритий лист лідеру радикалів, нардепу Олегові Ляшку

Кіркоров має зазнати адекватної відповіді! Відкритий лист лідеру радикалів, нардепу Олегові Ляшку

Впевнений, Ви як і всі українці були шоковані й до глибині душі обурені останнім інцидентом за участю охоронця Філіпа Кіркорова та фотокореспондента Інтернет-видання «Лівий берег» Олександра Ратушняка, який трапився поблизу київського ресторану Under
Кіркоров має зазнати адекватної відповіді! Відкритий лист лідеру радикалів, нардепу Олегові Ляшку
18 Жов 2013
0
1654

Народному депутату України

Лідеру Радикальної партії

Олегу Ляшку

Пане Олеже!

Впевнений, Ви як і всі українці були шоковані й до глибини душі обурені кричущим інцидентом за участю охоронця Філіпа Кіркорова та фотокореспондента Інтернет-видання «Лівий берег» Олександра Ратушняка, який днями трапився поблизу київського ресторану Under Wonder: кіркорівський бодігвард жбурнув в  українського журналіста, коли той виконував свої професійні обов'язки, пляшку мінералки, яка поцілила в голову, спричинивши криваву рану. Більше того, потім відскочила й влучила у живіт дівчині, що була поряд.

Тільки погляньте на це пихате московське чмо і на те, що воно накоїло:



Прошу Вас як патріота рідної землі, зокрема Київщини, і захисника всіх українців, в тому числі киян, вжити усіх необхідних заходів для відновлення справедливості, а саме - завдання адекватного удару по знахабнілим  зайдам зі свити самопроголошеного поп-короля! Вам як депутату ВР буде зробити це набагато простіше, аніж пересічному українцю. Завдяки високому статусу Ви можете безперешкодно підібратися якомога ближче до цілі, а влучивши у неї, скористатися депутатською недоторканністю. Кому як не Вам із Вашою схильністю до яскравих й резонансних на всю Україну акцій, належить честь здійснення благородної місії - відплати за завдану українцям кривду, за їхні розбиті світлі голови.



Переконаний, якщо Ви замість звичайної мінералки у пластиковій пляшці оберете якусь іншу тару, з іншою рідиною, яка внаслідок використання спричиняє куди  потужніший і гучніший ефект, то ніхто з співвітчизників не заперечуватиме. А успішне проведення спецоперації тільки збільшить і без того високий рейтинг як Ваш особистий, так і очолюваної Вами партії, що вже сьогодні може заслужено претендувати на роль політичного авангарду цілого українського суспільства. А це, погодьтеся, дуже важливо у світлі майбутніх довиборів у п'яти округах, надто ж - в столичному 223-ому, бо вище зазначений інцидент трапився якраз в Києві.

Заради успіху справи, наважуся порадити обов'язково взяти з собою на громадянську акцію помсти безмежно віддану Вам і партії помічницю-консультантку, голову Дніпропетровської територіальної організації РПЛ, визначену Вами кандидаткою на 223 окрузі Вікторію Шилову. Вона надійно забезпечить Вам тил, а в разі потреби миттєво прийде на допомогу. Нема на світі такого бусурмана, який би міг витримати її удар підбором у пах та ще й з розбігу. Знайте про це!



Прошу Вас бути вірним своєму радикальному покликанню! Не лишайте без належної відповіді скоєне чужеземними покидьками на київській землі брутальне неподобство по відношенню до Ваших співгромадян. Покажіть цим заїжджим падлюкам, нехай їм грець, що значить мати справу з Вами - Олегом Ляшком! Нехай ці паскуди знають, як ображати українців і що їм за це, трясця іхній бісовій матері, буде! Всім!

P.S. Через мережу Фейсбук відправив текст безпоредньому адресатові.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 179
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 080
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду