Ще один "пипець": у Ляшка Кличкам закидають прихильність до гей-культури

Ще один "пипець": у Ляшка Кличкам закидають прихильність до гей-культури

Через фотосесію десятирічної давнини для німецького журналу «Мах»
Ще один "пипець": у Ляшка Кличкам закидають прихильність до гей-культури
10 Вер 2013
0
5694

Через фотосесію десятирічної давнини для німецького журналу «Мах»

У "публічній схильності до гей-культури" братів Кличків «викрила» помічниця-консультантка народного депутата Олега Ляшка, голова Дніпропетровської територіальної організації РПЛ, депутат Дніпропетровської облради, головред і власник газети "Правий берег", засновниця й лідер руху "АНТИ-Фемен" Вікторія Шилова:

Viktoria  Shilova

"Дивлюся на оці «картинки» і думаю: чому так відбувається, що найдемократичніші, найчесніші, найбільш про-європейські державні діячі або громадські рухи насправді виявляються банальними заробітчанами доларів, євро й шекелів. Мабуть, брати Клічко вважають, що Україна - це ще один штат Америки, де свого часу стало можливо обрання президентом плейбоя Рейгана. Хоча Рейган знімався хоча б у білизні, та й журнали ті були для американських жінок.

Я не засуджую Віталія та Володимира за їхню публічну схильність до гей-культури. Як-то кажуть, кожному своє. Просто мені тепер зрозуміло, чому брати Клички так ратують за права секс-меншин і настільки прагнуть стати такими собі «європейцями». Мені важко уявити Віталія Кличка, який в статусі кандидата в Президенти моєї країни надасть до Центрвиборчкому оці фотографії.  

Насправді, все це не смішно, а дуже гірко. Бо насправді ж, головні європейські цінності для нас - це насамперед система європейського права, а не можливість паплюжити слов'янські та православні традиції. Цікаво, цьому ці брати можуть навчити молодих хлопців у боксерських клубах чи про які моральні засади розповісти дітям в школах? 

Моральний розпад несумісний з претензіями на державну владу. Але дуже добре, що ми все це бачимо. Бо одна справа - базікати у Верховній Раді про патріотизм та любов до сімейних цінностей, і зовсім інша - зафіксовані факти. А факти, як відомо, річ уперта."


 


На тобі, маєш... А як же багаторічні стосунки Володимира з американською актрисою Хайден Панет'єрі? Це теж публічна пропаганда гей-культури? Чи такий собі відволікаючий маневр її «палкого прихильника»? Гра на публіку? Виходить, Кличко-молодший всіх надурив, окрім Шилової. Це ж треба...



А у Віталія  - давній і міцний шлюб. Троє дітей. У Шилової - двоє. Причому кожен має свого татуся. До того ж батька другої дитини достеменно знає лише сама матуся. В активі Вікторії Віталіївни - три розлучення. В цьому статусі вона й завагітніла востаннє, помістивши себе в цікавому стані на білборд з неоднозначним закликом «приєднуватися».

Коллапс морали от Виктории Шиловой

В даному випадку я нікого ні в чому не звинувачую. «Кожному - своє», як пише Шилова. Просто дивуюся і ніяк не збагну, як саме за таких обставин в Шилової вистачає совісті грати роль ревної захисниці традиційних православних цінностей?

І зрештою, в кого ж, дозвольте спитати, з урахуванням вище наведеного, сім'я традиційніша виходячи з канонів православ'я? У Кличка-старшого вона в цьому сенсі зразково-показова - факт, який справді, як зазначає Шилова,  вперта річ.

«Бо насправді ж, головні європейські цінності для нас - це насамперед система європейського права» - в тому числі й на плюралізм культур, свободу думки й самовираження, зрештою право на свою орієнтацію. У всьому.

Цікава й така деталь: жоден з братів Кличків - якими б "публічно схильними до гей-культури" вони не були - ніколи в житті не надавав сексуальних послуг особам однієї з собою статі, як це робив лідер РПЛ  Олег Ляшко, в чому він сам зізнався на відомій відеоплівці, ставшою свого часу одним з хітом Інтернету:

 "Це був незвичайний зв'язок, де є активний і пасивний. Якщо вже брать по цим параметрам, то я конєшно виступав як пасивний.  Але коли це взагалі виходило за рамки, то я казав: Боря, ти не то робиш. Якщо я навіть і погодився на ці твої вот еті умови, то тільки через те, що ти мені щось по роботі пообіцяв і тому подібне, але це не значить, що ти можеш робити зі мною все, що хочеш. Такого не було».

Шилова декларує свою прихильність до московського патріархату, то нехай тоді прокоментує і наступну "фотосесію". Наскільки богоугодною справою займається на цих світлинах намісник Лаври, владика-"регіонал" Павло (Петро Лебідь)?





Схоже на те, що гріх нетрадиційності є чи не єдиним, який, судячи з публікацій, відсутній в одіозного священника. В усьому ж іншому - весь джентльменський набір звичайного мирського можновладця "біло-блакитної" орієнтації.

Закид у неповній "традиційності" - вже другий від Шилової за останній час. Перед цим вона звинуватила у політичній педерастії Юрія Луценка. Хто наступний?

До речі, говорячи про себе, скажу, що готовий проявляти толерантність до гомосексуалів та їхнього "маршу рівності" раз, чи навіть два на рік, але ніколи не терпітиму в Україні сповідувану Шиловою промосковську "ідею слов'янської єдності", "рускій мір", кпу і партію регіонів - остання є однією з переліку тих, де встигла побувати Шилова перед РПЛ. Своє ставлення до сексуальних меншин я висловив тут:

В той час як в Каннах перемогу здобуває стрічка про одностатеве кохання...

"Я оптимист, я оптимист. Я гетеросексуалист!"

Читай також:

У депутатки-вірянки московського патріархату – манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я

«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 183
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 084
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 639
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду