Ведучі ТСН у небезпеці?!

Ведучі ТСН у небезпеці?!

Загроза причаїлася у студії
Ведучі ТСН у небезпеці?!
17 Лип 2013
0
2699

Коли дивлюся, як на початку передачі та й протягом подальшого ефіру ведучі ТСН пересуваються оновленою супер-студією, мене автоматично охоплює передчуття конфузу.

Не знаю, як це виглядає в натурі, але по той бік екрану сходинки здаються дуже незручними. Як і відстань між ними та узвишшям, на якому стоїть стіл ведучої. Того й гляди, що хтось спотикнеться, а то й, бережи Боже, гепнеться у прямому ефірі.

В найкращому випадку - ніжку підверне або підбор зламає, в найгіршому - фейсом до тейбла дістане. Бо імпульсу, який вірогідна жертва може отримати на сходинках, якщо перечепиться, вистачить на кілька метрів неконтрольованого руху вперед. Ото буде номер. 

Хоча, можливо, я й перебільшую ризики. Адже мене там ніколи не було й не буде. Якщо для ведучих новин студійний рельєф не спричиняє жодного дискомфорту, то на здоров'я.

Звісно, можна спотикнутися і на рівному місці, але, як на мене, будь-які сходинки чи інша зміна рівнів підлоги в студії прямого ефіру - це додатковий ризик і зайвий клопіт для ведучих.

В той же час, викладені обставини додають глядацького інтересу до перегляду програми. Отже, хто перша: Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Юлія Бориско чи Соломія Вітвицька? Напевно, що в останньої це вийде якось по-особливому.

Читай також:

Дніпропетровські походеньки Соломії Вітвіцької

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 179
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду