Олена Бондаренко викрила черговий «злочин» опозиції і знову не заступилася за журналістів

Олена Бондаренко викрила черговий «злочин» опозиції і знову не заступилася за журналістів

Екстраординарний нюх Олени Бондаренко на опозицію та ворожі прояви її підступної життєдіяльності в навколишньому середовищі й цього разу не підвів.
Олена Бондаренко викрила черговий «злочин» опозиції і знову не заступилася за журналістів
6 Лип 2013
0
1904

Як я припускав, так воно, в принципі, у Шустера й сталося. Хоча й не без певних нюансів. Екстраординарний нюх Олени Бондаренко на опозицію та ворожі прояви її підступної життєдіяльності в навколишньому середовищі й цього разу не підвів.

З'їздивши перед «Шустер-live" у Врадіївку , «регіоналка» швидко, майже блискавично зорієнтувалася на місці  і вирахувала винуватців повстання - це опозиціонери, адже це саме вони підбурили людей до штурму РВВС. На підтвердження, знайшла цілу купу "неспростовних" доказів, в тому числі речових.girl_hospital

Серед викритих Бондаренко провокаторів - лідер «Спільної справи», такий собі громадянин Данилюк. «Пам'ятаєте,  це той, хто організовував податковий майдан!», - нагадала вона, ніби доводячи цим злочинний статус Данилюка як «професійного провокатора».42.gif Бо в її ж розумінні , будь-які антивладні масові акції - це апріорі кримінал, до якого хтось когось обов'язково під'южив і потребує за це негайного притягнення до найсуворішої відповідальності.

sps

А ще - «бандерівські» листівочки та наліпки. Звісно, люди як тільки їх побачили, так від нічого робити, всі разом і пішли трощити райвідділок. Не інакше. Ну і ще їх горілкої напоїли 37.gifта грошима заохотили. Таке твердження Олени Бондаренко - взагалі поза всілякими межами моралі й абсурду.

Не менш «переконливим» був і її пасаж про пальчики Андрія Парубія на карабіні. Виявляється, зброя, яку депутат вилучив у нападників на агрофірму Корнацьких90.gif, що нещодавно сталося неподалік тієї ж горезвісної Врадіївки, це... його власна. suicide_fool-edit.gif Докази? Так пальчики ж! Він же сам цю гвинтівку у власних руках тримав, показуючи на відеокамери. То які ще потрібні докази? Міс Марпл відпочиває. В компанії з Еркюлем Пуаро і Ніро Вульфом.

Вчора у Шустера Олена Бондаренко взагалі, що не скаже, то ніби в калюжу, вибачте... дуне, скажімо так. Хоча чому тільки вчора? Як завжди. Це її стиль. «Якби в дурості були крила, вона б порхала як голубка» - це фраза доктора про свою співробітницю з дуже давнього польського серіалу «Лікарня на околиці міста». Так отут вона видається надзвичайно доречною.

Не випадково репліки депутатки з пташиним ІQ отримали протягом ефіру чи не найменший серед усіх учасників програми рейтинг: студійний "барометр" показував близько 20 %.44.gif Що називається, нижче плінтусу.

Отаким став результат блискавичного вояжу заступниці голови Комітету ВР з питань свободи та інформації до Врадіівки. Хоча, здавалося б, логічним було б очікувати від неї згадки про журналістів. Адже тих, що займалися висвітленням подій, під час виконання професійних обов'язків затримали і доставили в той самий райвідділок, змусивши писати пояснення, хто вони і що тут роблять. В даному разі журналістам все ті ж мєнти інкримінували вторгнення у приватне домоволодіння знятого з посади начальника врадіївської міліції.  Інцидент занесено до єдиного реєстру досудових розглядів.

Та де там... А з іншого боку - не згадала, то й добре. Бо в Олени Бондаренко журналісти скоріше виявилися б винуватими. t2443 Як це майже завжди в неї виходить. Чи без майже. Така вже вона заступниця.

Останній «Шустер» серед іншого ознаменувався відвертою й доволі несподіваною лажею єдиноцентричного політолога Вадима Карасьова. Attention

Коментуючи врадіївські події, зокрема штурм РВВС, той погодився з правом селян на протест, але виступив категорично проти силових акцій. Тим більше, як він сказав, коли суд ще не виніс ніякого вироку. То мовляв, кого ж і в чому звинувачувати? Нема нікого і ні в чому. Як в тій рекламі: «Ай, молодець!». Самі міліцейські начальники інакше ніж негідниками, принаймні на публіку, цих ґвалтівників не називають, а тут на тобі - Вадим Карасьов стає на захист "нещасних" міліціонерів від справедливого народного гніву.

До речі, це не перший його ляп. На одній з передач харків'янин Карасьов відверто лизнув мера Кернеса. Можна відкривати хіт-парад конфузів Карасьова на «Шустері».

Явний внутрішній конфлікт виник в Давида Жванії. Спочатку, під час бліцу, він сказав, що протестувати - можна, штурмувати РВВС - ніколи, а невдовзі заявив, що як батько трьох доньок він би власноруч задушив ґвалтівника. Тобто за Жванією вийшло, що душити - так, бити вікна - ні. Щось тут теж не дуже клеїться... I do not knowЧи він мав на увазі що за своїх, якщо не дай Боже щось - душив би, а інші - то "таке"? Мабуть...

Читай також:

Сергій Головатий: люди мають право стріляти в мєнтів. Кров врадіївчан - на совісті президента

Олені Бондаренко – журналістську недовіру!

У Шустера Ганна Герман зіграла пацієнтку психлікарні, а Олена Бондаренко та Інна Богословська виконали номери «пальцетицялка» і «плач Богословни»

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 554
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду