Чи звинуватить Олена Бондаренко журналістів у Врадіївському повстанні?

Чи звинуватить Олена Бондаренко журналістів у Врадіївському повстанні?

Як повідомила "Телекритика", сьогодні у Шустера говритимуть про події у Врадіївці. Серед запрошених до студії депутатів-"регіоналів"- голова праламентської фракції ПР Олександр Єфремов і заступниця голови Комітету ВР з питань своб
Чи звинуватить Олена Бондаренко журналістів у Врадіївському повстанні?
5 Лип 2013
0
1437

Як повідомила "Детектор медіа", сьогодні у Шустера говоритимуть про події у Врадіївці. Серед запрошених до студії депутатів-"регіоналів"- голова праламентської фракції ПР Олександр Єфремов і заступниця голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко.

З іншого боку - представники "Батьківщини" (сам Яценюк), "УДАРу", "Свободи", позафракційні, посадовці МВС, експерти тощо.

Так от візьмуся припустити, про що говоритимуть "регіонали".

Єфремов закидатиме опозиції політизацію Врадіївських подій і спроби здобути на цьому дивіденди, дорікатиме піаром.

У штурмі РВВС також виявиться винна опозиція і особисто - Яценюк, Кличко і Тягнибок. Позаяк вони під'южували людей своєю "фашистською" риторикою. Регіонал зазначить, що на особливо активних врадіївчан заведуть кримінальні справи, а насправді мають відповідати опозиціонери. За фашизм, зрозуміло, і екстремістські гасла на зразок "Вставай, Україна!" в тому числі. Бо у Врадіївці таки повстала. І от, мовляв, результат - розбиті вікна, зламані шибки, винесені двері, потрощені автівки, перелякані міліціонери, що забарикадувалися у підвалі.

Ймовірні тези, які озвучуватиме заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова Олена Бондаренко: те ж саме, тільки до опозиції будуть додані журналісти. Їм, мабуть, теж буде інкримінований штурм врадіївського РВВС. Мовляв, вони спровокували стучки з міліцією своїми інтерв'ю з місцевими жителями. Мало того - продовжують нагнітати ситуацію й роздмухувати конфлікт. А значить всі причетні до цього журналісти мають бути притягнуті до відповідальності.

Так само, як і журналістське подружжя Содель-Сніцарчук, яке напало на ні в чому не повинного Тітушка, який лише оборонявся, що добре видно на відзнятих на місці подій плівках.

Само собою зрозуміло, одягнувши характерну для неї мімічну маску, Олена Бондаренко роздаватиме "компліменти" ненависним їй "фашистським нелюдам" з опозиції й традиційно тицятиме в кожного пальцем: ось цей - "фашист", отой - "садист" і т.д. і т.п.

А ще, можливо, нею вкотре будуть згадані жертви "сніжкового терору". Бондаренко порівняє своїх колег-депутаток з останньою постраждалою у Врадіівці. Скаже, що Горіній та Льовочкіній теж було дуже боляче. А перша так взагалі зі струсом мозку місяць у лікарні пролежала, не знаючи чи виживе.

І взагалі штурм РВВС у Врадіївці - це приклад того, до чого кличе опозиція. Тому її потрібно заборонити, як і будь-які мирні зібрання. Заради стабільності в Україні.

Читай також:

Сергій Головатий: люди мають право стріляти в мєнтів. Кров врадіївчан - на совісті президента

Олені Бондаренко – журналістську недовіру!

У Шустера Ганна Герман зіграла пацієнтку психлікарні, а Олена Бондаренко та Інна Богословська виконали номери «пальцетицялка» і «плач Богословни»

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 189
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 643
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду