На Банковій затвердили новий склад «ВІА Гри»

На Банковій затвердили новий склад «ВІА Гри»

Як відомо,засновники і продюсери знаменитого ансамблю Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк мали намір відібрати учасниць нового складу групи на телевізійному шоу «Хочу до «ВІА Гри». Одначе плани зазнали певних коректив.
На Банковій затвердили новий склад «ВІА Гри»
5 Черв 2013
0
1662

Як відомо, засновники і продюсери знаменитого ансамблю Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк мали намір відібрати учасниць нового складу групи на телевізійному шоу  laie_48«Хочу до «ВІА Гри». Одначе плани зазнали певних коректив.

Задля уникнення можливих ризиків, а також забезпечення гарантованого успіху в цій надзвичайно важливій справі, в Адміністрації Президента України вирішили Idea взяти ситуацію під контроль ,  в тому числі особистий Віктора Федорича, як, власне, Гаранта.

Адже те, що Янукович є затятим шанувальником пісні й танців, а тому широко обізнаний і в цій сфері - доконаний факт. Зокрема, це підтверджують викладені в Інтернет-мережі відеоматеріали, відзняті на святкуванні шістдесятирічного ювілею глави держави.

Отже кандидатури потенційних учасниць були підібрані й затверджені на Банковій спільно з Кабміном. В результаті ретельного й скрупульозного відбору претенденток Sex остаточний склад виглядатиме так: міністр соцполітики Наталія Королевська (подейкують, в неї була і така мрія) ; народний депутат Олена Бондаренко (свого часу на «Шустері» вона виконувала "Рідна мати моя" - всі, хто чув, могли оцінити співочі таланти солістки girl_flag_of_truce) та екс-голова Фонду Держмайна Валентина Семенюк.

Рішення про залучення до нового складу останньої було прийняте з міркувань посилення відповідного реноме siski дівочої групи.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 190
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 087
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 644
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду