Дніпропетровські походеньки Соломії Вітвіцької: «особлива» назвала мене грубіяном, а я її – колабораціоністкою

Дніпропетровські походеньки Соломії Вітвіцької: «особлива» назвала мене грубіяном, а я її – колабораціоністкою

Цими вихідними ведуча «ТСН.Особливе» разом з Жанною Бадоєвою побували в Дніпропетровську. Вони взяли участь в урочистих церемоніях нагородження переможців  дитячих конкурсів і фестивалів та інших святкових заходах з нагоди Всесвітнього дня захист
Дніпропетровські походеньки Соломії Вітвіцької: «особлива» назвала мене грубіяном, а я її – колабораціоністкою
2 Черв 2013
0
3163

Цими вихідними ведуча «ТСН.Особливе» разом з Жанною Бадоєвою ("Орел & решка") побували в Дніпропетровську. Вони взяли участь в урочистих церемоніях нагородження переможців  дитячих конкурсів і фестивалів та інших святкових заходах з нагоди Всесвітнього дня захисту дітей. А разом з тим і самі без почесних грамот від міської влади не залишилися. Про відвідини міста телеведуча інформувала на своїй сторінці у фейсбуці, вивішуючи там фото.

Фотография: За підтримку та розвиток творчо обдарованих дітей і молоді Дніпрометровська від міського голови Івана Куліченка! Приємно!!!

Мене ж, як українця і корінного дніпропетровця, до глибини душі обурила й образила світлина Вітвицької, на якій вона посміхається разом з міським головою Іваном Куліченком, тиснучи йому руку. Тому, побачивши таке неподобство, не зміг утриматися, аби не відреагувати. У своєму коментарі під фото я написав, що воно дискредитує популярну телеведучу. Адже Куліченко за весь час перебування на своїй посаді, за великим рахунком, нічого хорошого й по-справжньому значущого для міста так і не зробив.

Фотография: Мер Дніпропетровська, якого обирали вже п'ять разів)) Оце я розумію)) Іван Куліченко, я та маленький актор серіалу

При перегляді ж фото складається враження, що Вітвіцька разом з Куліченком сміється над бідою й сльозами чималої кількості городян, для яких цей МЕРзотник став справжнім прокляттям, бо залишається глухим до страждань нужденних. Беручи участь у показушному святі для дітей, влаштованому у мерії в найкращих брежнєвських традиціях, Соломія Вітвицька піарить негідного градоначальника.

Тому зроблене з ним фото я розцінив не лише необачним, а й непристойним, навіть знущальним по відношенню до містян, принаймні притомних і адекватних, в тому числі - жертв куліченківського свавілля й терору.

В кожного нещасного, який на власному гіркому досвіді зазнав безмежну глибину мерського цинізму, зухвалості й брехливості, своя історія. Зокрема, є така і в сучасних комунальних кріпаків - жителів  відомчого житла треста-банкрута «Дніпроспецбуд», а це близько двохсот сімей, серед яких і моя. Я, звісно, не буду все переказувати, бо це дуже довго, наведу тільки декілька посилань:

ЖИТЕЛІ ГЕТТО "ДНІПРОСПЕЦБУД" , що на 12 кварталі Дніпропетровська, ПЕРЕКРИВАЮТЬ ТРАСУ
ФОТОРЕПОРТАЖ

Дніпропетровське "Цхінвалі"
ФОТОРЕПОРТАЖ

ГРАД вимагає кримінальної справи проти дніпропетровського мера

Наша "культура" - дура?

Зазначу лише, що не допомогли навіть виграні у тресту, його ЖЕКа і міськради суди! Мерія на чолі з Куліченком преспокійно похєріла судові рішення, відхрестившись від сто разів обіцяного «негайного» вирішення найнагальніших комунальних проблем людей, що перетворюють їхнє життя на повсякденні тортури, котрим кінця і краю немає.

Але що ця та безліч інших історій для Вітвіцької? Вона давно має статус «особливої» і живе так, що навіть якщо і знала, то давно забула, що таке потерпати від комунальних негараздів. Цікаво, на скільки б  її вистачило, аби жити без гарячої води в крані і митися водою з каструльок, підігріваючи їх на плиті. Є люди, які живуть так не тиждень, не місяць, не рік, не два, не п'ять і навіть не десять, а цілих 16 років! І це - лише одна з цілої низки роками й десятиліттями не вирішуваних проблем.

А три зими поспіль без опалення? Та ще й у люті морози. Як Вітвицькій такий, влаштований мером, екстрім? Чи не шкода їй тих діточок, які замерзали через злочинну бездіяльність мера-нелюда?! Але таке комунальне гетто в місті далеко не єдине. Це звична картина для Дніпропетровська за правління в ньому Куліченка.

У відповідь на мій критичний відгук про безсовісного мера Вітвіцька, ніби взявши на себе місію й функції прес-служби міського голови, відразу захистила Куліченка тим, що, мовляв, якби він справді був настільки поганим, то його б не обирали п'ять разів поспіль.

На це я написав, що бидло може обирати й 25 разів, але від того воно не стане меншим бидлом, як і мер кращим. От саме на цю категорію виборців - зденаціоналізоване, зросійщене, радянізоване бидло, що разом з етнічним корінням втратило й елементарну людську гідність - і спирається Куліченко. Плюс адмінресурс, фальсифікації та інші маніпуляції. Це бидло-мер бидло-городян - жителів такого собі «Комсомольська на Дніпрі», як я назвав присвячений рідному місту допис на «Історичній правді».

Як і годиться, згадала Вітвіцька і про колишнього голову Дніпропетровської ОДА, а нині віце-прем'єра Олександра Вілкула, що теж вручав діточкам цінні призи і подарунки. Тоді я розмістив купу посилань на раніше написані мною про Вілкула критичні публікації в блогах на «Дусі» та «Кореспонденті»:

Як віце-прем'єру Олександру Вілкулу на фото марафет наводять

Скрипка і ТНМК «будуватимуть країну» разом з регіоналом Вілкулом

Завдяки Вілкулу на Дніпропетровщині дивитимуться телебачення КНДР

Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини? Газета облради представила читачам голову ОДА в новій якості

Дніпропетровська філія НСЖУ нагородила золотою медаллю української журналістики ката свободи слова

Голова ОДА Олександр Вілкул зірка дніпропетровського телеефіру!

«Вілкул» - молоде ігристе старого розливу

Олександр Вілкул - совковий русифікатор-українофоб, узурпатор і нарцис

Принагідно нагадав Вітвіцькій, що це саме той Вілкул, який в найкращих традиціях НКВД репресував «бабусю і кота». Пам'ятаєте той знаменитий білборд: "Дізналася, що онук проголосував за Регіони, переписала хату на кота». А ще зазначив, як той шанує Брежнєва зі Щербицьким, бо для нього - це два визначні державні діячі, уславлені земляки, якими належить пишатися.

На це Вітвіцька відповіла, що вона ні за кого не агітувала, в тому числі, як вона мені відписала, за «вашого ворога» Вілкула. Чому ж тільки «мого»? Оце і все, що зрозуміла Вітвіцька з моїх посилань? Та не лише мого, а всієї України, котру Соломія цього дня безсовісно продала, пішовши на співпрацю з представниками режиму внутрішньої окупації на чолі з президентом-рецидивістом зі всіма ознаками дедалі прогресуючої олігофренії.  

Вітвіцька назвала мене грубіяном, який безпідставно чіпляє ярлики, а її "команда підтримки" на фейсбуці, що цього дня складалася зі співробітниці якоїсь піар-агенції, ведучих студії обласного державного телебачення та ще кількох дописувачів, напротивагу мені писала, що «Вілкул - класний мужик, область підняв», а дітки були дуже раді влаштованому для них святу: «Бачите, як їм подобається! Вони танцюють! Це прекрасно! І ви танцюйте».

Фотография: Танці!!!!

Я ж відповів, що якби був регіоналом чи дебілом, що для мене те ж саме, то і справді так зробив би. При цьому підписав фото з танцюючими діточками: «Спасибо товарищу Вилкулу за наше счастливое детство!», «Прошла зима, настало лето - спасибо Вилкулу за это!», «Пусть всегда будет Вилкул!». І зауважив, що діти можуть і не розуміти всієї трагедії, яка відбувається навколо них, але ж Вітвіцька вже давно доросла пані! Також порівняв танцювальний виступ українських дітей на святі, влаштованому для них місцевою окупаційною адміністрацією, з концертом єврейських діточок під прапорами НСДАП.

На що отримав зауваження від Вітвіцької бути виваженішим в коментарях, в тому числі під дитячими фото. Та вже наступної миті я був взагалі позбавлений можливості робити на її сторінці свої коментарі. Вітвіцька також видалила абсолютно всі мої репліки, залишивши тільки власні відповіді на них.

Я страшенно розчарований, пані Соломіє. Був про Вас куди кращої думки. Після дніпропетровських походеньок ваш патріотизм і національна свідомість для мене під великим питанням, якщо вони так легко продаються чи корегуються. Як і громадянська зрілість.

Не витримали Ви, як на мене, тест і на журналістську об'єктивність. Виявилося, що Ви не сприймаєте критичні відгуки про себе та свою діяльність, видаляєте всі негативи, залишаючи тільки суцільний позитив. Ви однаково посміхаєтеся як друзям, так і ворогам України, не вбачаючи між ними ніякої різниці, хоча вона є очевидною. І гніваєтеся на зауваження з цього приводу.

Вілкул купив чи підім'яв під себе всіх дніпропетровських журналістів, з числа тих, кого можна було купити чи підім'яти. Причому зробив це, що особливо прикро, без найменшого спротиву. Таких виявилась беззаперечна більшість. Тепер він робить це з журналістами, що працюють у всеукраїнських ЗМІ. Ваш візит до Дніпропетровська і реакція на висловлені щодо цього претензії спонукають до припущення, що Ви стали черговою у вілкулівському списку.

Отже ніяка Ви не «особлива». Принаймні, відтепер особисто для мене.

Пригадую, як дивився по ТБ сюжет, а потім й фоторепортаж в Інтернеті з одного напівмистецького, напіврозважального заходу, де відомих українських ведучих та представників шоубізу подавали на світлинах в образах знаних акторів та акторок, персонажів з художніх стрічок тощо. Так от Вітвіцька була представлена в образі Малени з однойменного фільму, головну роль в якому зіграла Моніка Белуччі.

Малена.jpg

Може хтось наврочив і тепер Вітвицька повторює долю героїні італійської кінодіви, точніше відому фазу з її життя - коли жінка була не в змозі відмовити чоловікам, в тому числі німецьким окупантам.  Хоча є й відмінності. В стрічці Молена  потерпала від, сказати б, низки непереборних обставин, ставала їхньою жертвою, що не могло не викликати співчуття до неї. А від чого ж страждає Соломія Вітвицька? Чого їй не вистачає? Загадка.

Фотография: В перерві між майстер-класами)))

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 190
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 087
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 644
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду