Світлана Вольнова вважає видалення Анджеліною Джолі грудей рекламним трюком в дусі Голівуду

Світлана Вольнова вважає видалення Анджеліною Джолі грудей рекламним трюком в дусі Голівуду

Про це світська левиця заявила кореспонденту “ТСН.Особливе».
Світлана Вольнова вважає видалення Анджеліною Джолі грудей рекламним трюком в дусі Голівуду
28 Трав 2013
0
3182

Про це світська левиця заявила кореспонденту “ТСН.Особливе».

Як відомо, в голлівудської актриси від раку грудей 5 років тому померла мати, а днями й тітка. Наявність такої онкології в родичів дуже збільшує вірогідність захворювання в нащадків, тому Анджеліна і вирішила задля упередження хвороби зробити операцію з заміни грудей імплантами.

То що ж розуміє під рекламним трюком Вольнова? Невже двох смертей замало, аби повірити у  щире непокоєння Джолі своїм здоров'ям?

А якщо вчинок, на який відважилася зірка, і матиме якийсь комерційний ефект для медичних закладів, то чи можна вбачати в цьому лише рекламну акцію? Чи в такий спосіб, за Вольновою, Джолі вирішила зайвого разу пропіарити себе? А воно їй потрібно? Невже уславленій актрисі із всесвітньою популярністю бракує якогось піару? А надто - такою ціною.

Відтак виникає питання, наскільки моральною є дана світською левицею оцінка й чи кореспондується вона зі здоровим глуздом взагалі? Як на мене, то не дуже.

http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/doc/1/8/18-1b798.jpg

 

І ще одне...

Найпершими в СНД комп'ютерну музику створили «Дизель» та «Мурік» з «Green Grey»

Принаймні так стверджують самі музиканти. Вони повідали про це в програмі «Ореn Space» в ефірі МТV-Україна. Їм вдалося це зробити за допомогою комп'ютера, що надійшов до консерваторії і з яким в закладі, за словами виконавців, не знали, що робити.

«Дизель» і «Мурік» також розповіли про концертну програму з нагоди 20-річного ювілею групи, який вони незабаром відзначатимуть у «Stereo Plazа". У заході візьмуть участь друзі музикантів, серед яких ТНМК, С.К.А.Й., "Скрябін" та інші. Запрошені співатимуть «грінгреївські»  пісні, зокрема Андрій Кузьменко - «Подождем под дождем».

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 189
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 643
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду