"Радикалка" Ляшка Вікторія Шилова: Вадика-"Румуна" вигадав, народив і виховав... Петро Порошенко

"Радикалка" Ляшка Вікторія Шилова: Вадика-"Румуна" вигадав, народив і виховав... Петро Порошенко

Екс: «помаранчева», «лазаренківка», «регіоналка», «соціалістка», а нині «радикалівка» Олега Ляшка, колишня гендиректрока Дніпропетровської ОДТРК, депутат олбради В.Шилова викрила родинні зв’язки між Вадіком “Румуном» і… власником 5 каналу Петром Поро
"Радикалка" Ляшка Вікторія Шилова: Вадика-"Румуна" вигадав, народив і виховав... Петро Порошенко
22 Трав 2013
0
4220

«Киевлянка, киевлянка, киевляночка
Ни путана, ни воровка, ни цыганочка
»

Час від часу не можу відмовити собі у задоволенні повправлятися у написанні фейкових новин . Тутешні відвідувачі знають. Одначе з розміщуваного тексту та ще й в супроводі смайликів (до речі, я підшукав для них, сказати б, україноцентричну назву - «сміхунці». Всі права застережено!) однозначно випливає, що повідомлення вигадане і викладене у жартівливій формі.

Днями ж отримав на свій емейл черговий «перл» від Вікторії Шилової Beautiful girl. Так от все нижченаведене - дослівна цитата, до якої моя фантазія не має жодного відношення. У Шилової , як завжди, все на повному серйозі. Але від того заява не лише не втрачає, а як на мене, навіть додає в своїй кумедності. Принаймні мені, коли читав, було весело. Отже, хочу поділитися своїм настроєм. Далі - мовою оригіналу:

«...Я сегодня после работы в приемной пошла на митинг протеста журналистов под стенами МВДgirl_flag_of_truce. Поставила свою подпись под требованием немедленно расследовать избиение журналистки и фотографа. Но при взгляде на все, что происходило, меня не покидала одна тревожная мысльIdea: а ведь именно Петр Порошенко придумал, родил и воспитал Вадика Румына.  И я расскажу, почему я в этом уверена.patient

2009 год, Днепропетровский государственный телеканал. 22 журналиста 24 июля объявляют голодовку, защищая свободу слова, человеческое достоинство и свои рабочие места.fight Я знаю, как это было, тогда я была генеральным директором канала siski, и у нас на канале действовали четкие принципы справедливости, объективности и незаангажированности. laie_48 Ни один из местных олигархов или олигархов Украины не имел права голоса и влияния на мощнейший в регионе телеканал. Мы стучались во все двери, обращались во все СМИ и просили поддержать нашу акцию.   Из политиков нас поддержали абсолютно непримиримые противники - «Свобода» и КПУ. Ни «Батькивщина», ни Партия регионов никаких заявлений не делали. Но страшнее всего было то, что власть смогла договориться с Порошенко и 5-тый канал, который принадлежит этому олигарху, демонстративно игнорировал мнение журналистов , всячески показывая мнение власти. А Союз журналистов Украины активно демонстрировал свою солидарность с той же властью, критикуя и морально уничтожая осмелившихся голодать журналистов. Точно так же поступили все телеканалы, за которыми стояли олигархи. Многие журналисты, называющие себя независимыми и объективными, писали гневные письма во все инстанции с требованием уволить Шилову и поддерживающих ее журналистов. Так в чем тогда вопрос? Некоторые журналисты 5-го канала на совесть отрабатывают worthy деньги Порошенко, который, конечно же, связан с властью и что бы он ни отрицал, пост министра экономики в правительстве Азарова тому доказательство. А Вадик Румын , в свою очередь, отрабатывает деньги тех же олигархов, возможно, другой окраски, аналогично игнорируя принципы чести, добра и справедливости. И этот спектакль преподносится вам, уважаемые земляки-украинцы.

Заказная журналистика порождает заказных вадиков румынов, олигархические СМИ порождают либо люмпенов, либо разуверившихся во всем любителей шоу в духе «Україна має талант», либо деградирующие асоциальные элементы . Назовите хотя бы один телеканал или газету, которые ни от кого не зависят, кроме своего читателя/зрителя? Везде прослеживается крючковатая, волосатая, когтистая, отвратительная рука олигарха».

Добре, що хоч все рукою обмежилося, без згадки про іншу, не менш відразну й жахливу "крючкоподібну хрєнь" . До речі, чомусь нічого такого «волохато-олігархічного» Шилова не помічає у Шустера. Ніби Савік не має жодного стосунку до ніяких там олігархів, зокрема ні з ким з «донецьких» не дружить. Може це тому, що Шилова просто прописалася на його «Адреналіні», а раз так - значить той  хороший. Хоча згадую як під час одного ефіру на ДОДТРк, Шилова назвала Шустера «засланим невідомо звідки». Нині ж, схоже на те, проблему знято.

До того ж багато хто з гостей «Шустер-live» періодично ремствує на зависоку ціну запрошення до студії . Зокрема, неодноразово про це наголошував в ефірі «Ери-фм» один з багатьох колишніх партійних шефів Шилової - Олександр Мороз. Казав, що ж це мовляв за свобода слова, коли за неї доводиться платити та ще й такі гроші.

Та й про самого Ляшка злі язики шепочуть (триндять мабуть?), що він зі своєю РПЛ не інакше ніж Льовочкіним фінансується. Чим не олігарх? Взагалі цікаво, на скільки в Шилової з цим Ляшком затягнеться. SexПрогнозую десь рік-півтора, можливо два. Поки Вікторії Віталіївні не набридне і вона почне вишукувати для себе нові варіанти. От тоді за одно і про спонсорів РПЛ дізнаємося. Шилова завжди, коли в чергове змінює партії, то розповідає про попередню таке, що ... Багато чого цікавого, скажемо так. Останніми жертвами стали соціалісти. Так от наступний в цій черзі - Ляшко. Начувайся, Олеже... І з вилами обережніше. Є ризик одного чудового дня самому на них наразитися. Та ще й ззаду.

Читай також:

Як журналістське подружжя Сніцарчук-Содель на боксера Вадика Тітушка-«Румуна» напало

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

"Шустер-live": ганьба Шустера як ведучого і Кернеса як мера перетворилася на їхній професійний тріумф

У Кернеса на "Шустер-live" стався напад антиукраїнського сказу. "Сучій пьос" розгавкався на "Свободу"

Україномовну Безулик на "Інтері" замінили російськомовним Шустером. Україна для... Савіков?!

Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів

Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Олег Ляшко: вила на шило?

Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з’їхала з глузду». А сама Шилова?

Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"...

Політична німфоманія?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 944
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду