Як журналістське подружжя Сніцарчук-Содель на боксера Вадика Тітушка-«Румуна» напало

Як журналістське подружжя Сніцарчук-Содель на боксера Вадика Тітушка-«Румуна» напало

Після ретельного розслідування, проведеного слідчими МВС, а також свідчень самого постраждалого спортсмена, нарешті відкрилася правдива картина резонансного інциденту, який стався в Києві на День Європи.
Як журналістське подружжя Сніцарчук-Содель на боксера Вадика Тітушка-«Румуна» напало
21 Трав 2013
0
2302

Після ретельного розслідування, проведеного слідчими МВС, а також свідчень самого постраждалого спортсмена , нарешті відкрилася правдива картина резонансного інциденту, який стався в Києві на День Європи.

В результаті отримані неспростовні докази того, що саме журналістське подружжя здійснило напад на Вадика Тітушка . Більше того, злочин був скоєний на замовлення опозиції і особисто - голови Комітету ВР з питань свободи слова Миколи Томенка, який обіцяв чималу суму винагородження. Гроші мала передати виконавцям депутат від УДАРу Ірина Геращенко.

Також встановлено, що безпосередню зацікавленість в нападі проявив голова УДАРу Віталій Кличко, який провів для найнятих журналістів серію тренувань з метою відпрацювання низки технічних прийомів, зокрема найбільш ефективних боксерських ударів, що можуть спричинити об'єкту атаки нокдаун.

Відповідний інформаційний супровід спецоперації мали здійснити журналістські організації, як от «Стоп цензурі!», Інститут масової інформації, «Репортери без кордонів» та ще декілька, роль яких з'ясовується.

Не даремно в епіцентрі велелюдних заходів того буремного дня опинився і БТР , символіка якого однозначно вказує на особисту причетність до транспортного засобу лідера парламентської фракції «Батьківщини» Арсенія Яценюка. Машина мала переключити на себе увагу присутніх на заході громадян та співробітників правоохоронних органів, створивши в такий спосіб належні умови для реалізації Сніцарчук-Соделем замовленого їм злочину.

Тітушко ж, під час нападу на нього, лише захищався від агресивних дій з боку журналістського подружжя. Доказом тому служать численні фотознімки і відео зйомка, зроблена на місці події. На цих матеріалах добре видно, що спортсмен ні на кого не нападає, а лише здійснює певний набір рухів з метою самооборони.

Читай також:

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 011
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 173
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 077
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 633
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 937
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 542
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду