Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Виступи регіоналки на телевізійних ток-шоу справляють враження таких собі уроків ненависті до опозиції. І не лише на словах. Не менш виразними є й мімічні маски депутатки.
Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»
1 Трав 2013
0
4353

Виступи регіоналки на телевізійних ток-шоу  справляють враження таких собі уроків ненависті до опозиції. І не лише на словах. Не менш виразними є й мімічні маски депутатки. Вона просто дихає ненавистю, випромінює її очима, готова вбивати самим поглядом.

Здається, мала б ліцензію на вбивство, то приводила б вирок у виконання в прямому ефірі, знищуючи кожного опозиціонера безпосередньо в студії. З контрольним пострілом у голову і переможним вигуком «Служу Советскому Союзу!» або ж «Слава России!».

Черговий майстер-клас був продемонстрований Бондаренко на «Свободі слова» в Андрія Куликова. Передача була присвячена конфлікту навколо і в середині ТВІ. Цього разу мішенню «біло-блакитної» амазонки стала опозиціонерка Леся Оробець.    

Олена Бондаренко назвала опонентку «тушкою». Мовляв, у свої тридцять, як акцентувала «регіоналка», та вже змінила чотири партії і припустила, скільки їх буде коли тій виповниться сорок. У відповідь на звинувачення, висловлені Бондаренко під час виступу при центральному мікрофоні, Оробець лише знизала плечима, не знайшовши можливості протистояти шаленому напору кривдниці, яка увійшла в раж і перла як танк.

В той же час некоректність застосованої Бондаренко характеристики є очевидною. Оробець ніколи не перекупали і вона не перебігала з опозиційного табору до провладного. Так, змінювала партії, але при цьому завжди залишалася по один бік політичних барикад. А змінювати фланги або кути атак зовсім не означає переходити лінію фронту на бік супротивника.

Колись на рингу у Кисельова Олена Бондаренко у двобої з «ударницею» Іриною Геращенко звинуватила Віталія Кличка, що той податками зі свого бізнесу, зареєстрованого в Німеччині, сплачує пенсії не співвітчизникам, а... ветеранам Вермахта.

Думаю, якщо хтось з них дожив до сьогодні, то забезпечив собі спокійну й пристойну старість, на відміну від переможців, і без Кличка. А якби наш чемпіон сплачував податки тут, в Україні, то і в такому випадку навряд чи вони б доходили до пенсій рядових червоноармійців. Мабуть, в першу чергу їх би направляли на пенсії енкаведистів чи якихось генералів. Або таких депутаток як Бондаренко.

А згадавши на тому ж таки "рингу" Яценюка, взагалі сказала, що його важко чоловіком назвати. Цікаво, за яких таких обставин в Олени Бондаренко з'явилися вагомі підстави засумніватися в чоловічій силі Арсенія Петровича? І чи не через це вона така зла на нього?

Оригінальним був її пасаж на "Свободі слова" і про опозиційність ТВІ. Вона обурилася тим, що канал називають єдиним опозиційним. "А як же інші?" - запитала депутат. І на підтвердження, перелічила цілу низку ЗМІ, які, на її переконання, заслуговують на таке визначення. Найцікавіше, що в перелік, разом з 5-им каналом потрапила і "Ера-fm", власником якої, як і всієї ТРК "Ери", є колега Бондаренко по фракції Андрій Деркач. Як таке взагалі кореспондується зі здоровим глуздом?

Я ж, коли бачу і слухаю Бондаренко, завжди «чомусь» згадую один з персонажів «17 миттєвостей весни» - есесівку Барбару Крайн, поставлену наглядачкою за радянською «піаністкою». Своїми манерами, стилем поведінки, іронічно-презирливою посмішкою й ненавистю у погляді вона мені здається дуже схожою на «регіоналку». Та й форма «унтершарфюрерши» вірному солдату партії регіонів Олені Бондаренко теж була б до лиця.

Мабуть це мені так її «фашизмом» навіяло. Бо ця "фрау" українську опозицію віднедавна інакше ніж «фашистами» не називає, як і всіх українських патріотів, тим більше - україномовних.

«Прощай, мій ангелок...

Давай, тисни гачок»

/Святослав Вакарчук (О.Е), «Стріляй»/

Р.S. Добре, що хоч "Рідна мати моя» перестала виконувати. А то був час, коли Олена Бондаренко, вирішивши, що вміє співати, заводила цю пісню в студіях на підтримку, лише замисліться на секундочку, свого українофобського законопроекту про скасування квот для українських музчиних творів в телерадіоефірі. От, мовляв, як вона любить нашу пісню. І, слід розуміти, саме через таку любов вирішила наступити їй на горло. Ну і «хєрово» ж співала. Напрочуд фальшиво, так, що вуха в'яли. Цікаво було б послухати в її виконанні «калинку-малинку» або «во поле береза стояла». Оскільки цей репертуар їй явно ближче, то може і вийшло б краще?

Читай також:

Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 017
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 188
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 642
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду