Скрипка і ТНМК «будуватимуть країну» разом з регіоналом Вілкулом, а Lama хоч і оголилася, та нічого не показала

Скрипка і ТНМК «будуватимуть країну» разом з регіоналом Вілкулом, а Lama хоч і оголилася, та нічого не показала

Уславлені українські виконавці Олег Скрипка та Олег Михайлюта ("Фагот", ТНМК) стали популяризаторами фестивалю "Тhе Best City.UA-2013", який організовується під патронатом екс-голови Дніпропетровської ОДА, а нині - віце-прем'
Скрипка і ТНМК «будуватимуть країну» разом з регіоналом Вілкулом, а Lama хоч і оголилася, та нічого не показала
22 Квіт 2013
0
1376

Уславлені українські виконавці Олег Скрипка та Олег Михайлюта ("Фагот", ТНМК) стали популяризаторами фестивалю "Тhе Best City.UA-2013", який організовується під патронатом колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації, а нині - віце-прем'єра Олександра Вілкула. За спинами музикантів на прес-конференції, присвяченій анонсу пісенного заходу, яку вони проводили разом з "хрещеним батьком" фестивалю, стояв стенд з багаторазово повторюваним написом «Будуємо нову країну!», що є одним з добре відомих комічних гасел глибоко антиукраїнської й антидемократичної Партії регіонів та її президента-рецидивіста.

Отже з одного боку українські виконавці пропагують українську поп-рок-культуру, а з іншого - Вілкула та ПР. Не знаю.... Мені здається, це все одно як проводити конкурс єврейської пісні під егідою НСДАП чи за особистого сприяння міністра пропаганди Йозефа Геббельса. З нацистськими символами й гаслами на сцені. Адже згубність для українства від правління "біло-блакитної" чуми, як на мене, є не меншою. Чи, може, Скрипка та Фагот вже пробачили "регіонам" мовний "закон" калєснічєнка-ківалова? Як і все, все, все інше - таке ж дурне, зухвале, українофобське? Та й чи відбувся б фестиваль, якби не був суттєво розбавленим іноземними учасниками, зокрема російськими?

Влітку цього року в Дніпропетровську відбудеться вже другий "Тhе Best...". Прем'єра сталася 2012 р. На заході, що тривав три дні просто неба в спеціально влаштованому під Дніпропетровськом наметовому містечку, серед інших учасників виступали Evanescence, The Rasmus, Apollo 440, White Lies, Joachim Garraud, ДДТ, Сплин, Ленинград, Би-2, Токио, Океан Ельзи, Воплі Видоплясова, Друга ріка, Бумбокс, Брати Карамазови, Brainstorm тощо. Піар-служба Вілкула нарікла фестиваль таким, що увійшов у топ-20 визначних музичних подій Європи минулого року.

Як очікується, хедлайнерами фестивалю-2013 стануть Hurts, Enter Shikari, Мумий Тролль, а також Ленинград, Ночные Снайперы, Сплин, Би- 2, Дельфин. Україну представлятимуть ВВ, Kozak System, Мотор’рола і ТНМК. 

The Best City UA

До речі, на замітку пропагандистам української пісні та мистецтва Скрипці та Фаготу: в офіційного сайту "Тhе Best City.UA" досі немає україномовної версії. Лише російська й англійська. На сторінці з інформацією про музичні уподобання Олександра Вілкула неправильно написана назва однієї з найулюбленіших, якщо це правда, рок-груп віце-прем'єра: "Наутилус Помпилус", замість "Помпилиус". А сам Вілкул якийсь не такий як завжди. На світлині зі згаданої прес-конференції він виглядає на кілограмів 20 худішим, ніж він є насправді. Це його так прифотошопили, чи що? Якщо так, то для чого? Порівняйте самі:

 

А тим часом без ніяких "порочних зв'язків" з вілкулами, своїм новим кліпом, а надто - собою в ньому - порадувала Наталя Дзеньків, відома як Лама

Lama хоч і оголилася, але нічого, по суті, не показала

В останніх кліпах виконавиці є одна спільна риса. Відео знімається під час її відвідин різних міст світу: Берліна, Венеції тощо. Не став виключенням і новий: "Лиш тільки ти".

Єдиною, хоча й досить разючою його відмінністю від попередніх, стало оголення співачки. Повне. Знаменна подія трапилася, коли та заблукала на пляж. Довгою дорогою до моря (а може й океану) вона знімала з себе речі, поки не позбулася геть усіх. Та й у самої водички всілася на пісочок.

Причому зробила це у вищому ступені "політкоректно", так, щоби нічого "такого" не було видно. Залишається сподіватися, що жодна піщинка не потрапила туди, де її присутність не є бажаною, а значить ніяк не нашкодила Ламі.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 554
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду