Слухачі «Ери-фм» звинувачують радіоведучих у підіграванні владі

Слухачі «Ери-фм» звинувачують радіоведучих у підіграванні владі

До студії прямого ефіру "Ери-фм"почастішали дзвінки слухачів з наріканнями на радіоведучих. Незадоволення додзвонювачів викликає розшаркування журналістів перед представниками ПР та ангажованими владою експертами.
Слухачі «Ери-фм» звинувачують радіоведучих у підіграванні владі
15 Квіт 2013
0
1852

Останнім часом почастішали телефонні звернення слухачів до студії прямого ефіру з висловлюванням обурення поведінкою в передачах ведучих радіо «Ера-фм». Незадоволення додзвонювачів викликає розшаркування журналістів перед представниками ПР та провладно налаштованими експертами, підігравання їм репліками з одночасним збереженням критично-іронічної чи навіть зневажливої тональності до опозиції.

Зокрема, чи не найбільше докорів з цього приводу отримує Віталій Науменко. Так, наприкінці останніх «Прогнозів тижня» йому зателефонувало два слухача з претензіями щодо тенденційно підібраних експертів, які піддавали опозицію жорсткій обструкції за відсутності в тижневику альтернативної точки зору. Пролунали нарікання й на ангажованість ведучого. На що той відповів, що передбачав такі закиди і був готовий до них, хоча насправді «нічого подібного» в студії не було.

Декілька тижнів тому, реагуючи на бесіду Віталія Науменка з «регіоналом" Олегом Зарубінським у програмі «Від першої особи» до студії прямого ефіру прорвався і автор цих рядків. Оскільки час передачі добігав кінця, ведучий попросив бути максимально лаконічним. Тож я і підсумував:

- Сьогодні в студії було два "регіонали". Один - Зарубінський, а другий - Науменко.

- Що ж, пане Мазуре, ви як завжди дотепні, - відповів ведучий.

Свої "п'ять копійок" вставив і Зарубінський, сказавши, що оскільки слухач з Дніпропетровська, то має поважати вибір переважної більшості своїх земляків, як і протилежні його переконанням думки на радіо.

По-перше, яким чином Зарубінський здогадався про мою неповагу до «біло-блакитних» земляків саме з цієї коротенької фрази, яку я озвучив в ефірі? Адже до зневаги в ній до будь-кого, в тому числі януковичів, я ще не дійшов.

А по-друге, своєю реплікою Зарубінський тільки підтвердив констатований мною стан речей у студії, а саме - турботливо створений для нього ведучим надзвичайний комфорт і затишок. Адже депутат ніяк не заперечив лояльність журналіста, а тільки закликав мене поважати подібні речі.

Одначе скільки й звідки б людей не додзвонилося, радіоведучі залишаються незмінними. Вони просто (читай "тупо") відкидають будь-які докори на свою адресу як безпідставні і продовжують «біло-блакитну» справу.

Незважаючи на інтерактиви, якими славиться «Ера», її журналісти не чують слухачів, котрі в абсолютній більшості, судячи з висловлюваних поглядів під час додзвонів до студії, є прихильниками саме опозиції і аж ніяк не бандюковичів на чолі з головним уркою країни - президентом-рецидивістом.

Хоча ніхто ж від ведучих не вимагає ставати під опозиційні режиму внутрішньої окупації прапори. Люди лише хочуть чути в ефірі журналістів, а не журнализів з числа прес-обслуги антиукраїнської диктатури.

Читай також:

Радіоведучий "Ери-фм" назвав Януковича прикладом... розуму і наполегливості для українців

Володимир Лукін (радіо «Ера-фм»): «Я не належу до людей, які симпатизують Партії регіонів»

Дзвониш на радіо "Ера-fm"? А дозвіл від психіатра маєш?

"Дикі танці-ІІІ": цинічна брехня "дикого нарциса". Як головред "Ери-fm" у прямому ефірі дурника зіграв

"Дикі танці"-ІІ: головред "Ера-fм" хоче лікувати від критики седативними ліками

«Дикі танці» під дудку Януковича на радіо «Ера-фм»

Сергій Головатий заганьбив 5 канал і ТВі за російськомовних журналістів

Вадим Рабинович підозрює власника ТРК "Ера", нардепа-регіонала Андрія Деркача

«Ера Партії регіонів-fm»

Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа")

Ганна Герман пригрозила судом радіослухачеві через незручне запитання

Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 187
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду