Дзвониш на радіо "Ера-fm"? А дозвіл від психіатра маєш?

Дзвониш на радіо "Ера-fm"? А дозвіл від психіатра маєш?

Пропоную свій варіант Правил додзвону на радіо "Ера-фм", складений на підставі висловлювань головреда Віталія Дикого щодо того, хто і навіщо телефонує до студії прямого ефіру.
Дзвониш на радіо "Ера-fm"? А дозвіл від психіатра маєш?
20 Бер 2013
0
2442

Пропоную свій варіант Правил додзвону на радіо "Ера-фм", складений на підставі висловлювань головреда Віталія Дикого щодо того, хто і навіщо телефонує до студії прямого ефіру. Прочитай сам і передай іншому. Отже:

1.     Якщо хочеш подзвонити на прямий ефір, подумай двічі. Можна більше, але не менше, і переконайся, що ти справді цього хочеш.

2.     Переконайся, що бажаєш дзвонити саме на «Еру», а не на якусь іншу радіостанцію.

3.     Задумайся серйозно, чому тобі це хочеться зробити? Чи не тому, що ти не маєш друзів і знайомих, отже немає з ким поговорити, або ж твоя думка для них не є авторитетною? А може тобі просто немає чим зайнятися? То чи не є твоя тяга до висловлення власного погляду в ефірі нездоровою, прямим наслідком твоєї особистої нікчемності й убогості, такою собі спробою компенсації власної соціальної неповносправності та ущербності?

4.     Чи впевнений, що твоя думка буде цікавою для  журналістів - ведучих прямого ефіру - та слухачів? Якщо так, то які в тебе для цього підстави? Чи достатньо маєш на це аргументів? А може ти просто самовпевнена людина? А якщо так, то чи варто тобі телефонувати на радіо і чи не краще знайти інші застосування своїй самовпевненості?       

5.     В якому стані ти перебуваєш зараз, що тобі терміново, кров з носу, закортіло додзвонитися до студії? Чи не є це проявом твоєї неврастенії, психічної неадекватності або ознакою якоїсь манії, зокрема такого її різновиду, як радіоманія? Чи не краще було б в такому випадку замість того, аби телефонувати до студії, звернутися по консультації до медичних фахівців, в тому числі психіатрів?   

6.     Якщо хочеш скритикувати владу, то чи переконаний в доречності і коректності своєї критики? Чи не є вона проявом твоєї некомпетентності або ж агресії і чи не засвідчує обмеженість твого світогляду й відсутність належного виховання?

7.     Чи давно тебе називали психічно хворою людиною і чи готовий визнати себе таким, якщо почуєш подібну характеристику від ведучих радіо «Ера» в прямому ефірі на багатомільйонну аудиторію?

8.     Чим зможеш компенсувати радіо «Ера» час, забраний твоєю нікчемною реплікою в ефірі? Яку суму готовий заплатити в якості відшкодування завданої тобою моральної шкоди журналістам та слухачам? А у випадку її відсутності чи готовий замість цього відбути відповідний термін ув'язнення, пройшовши перед тим медичну експертизу на осудність?

(перелік неповний і підлягає розширенню)

Ці «правила» складені на підставі коментарів, висловлених головним редактором "Ери-fm" Віталієм Диким як в ефірі, так і в листах електронною поштою у відповідь на мою критику редакційної політики радіо "Ера" та манери ведення передач журналістами:

 1. Оригінальне повідомлення ---


Від кого: "Sufler" <sufler@radioera.com.ua>
Кому: "Oleksii Mazur" <spetskor@ukr.net>
Дата: 12 березня 2013, 14:54:07
Тема: Re: «Дикі танці» під дудку Януковича на радіо «Ера-фм»: 

«Мазур Ви хвора людина. Я пораджу Вам гарного лікаря . Не соромтесь -звертайтесь. Ми таким як Ви допомагаемо.... Дикий В»

2. Оригінальне повідомлення ---

Від кого: "Sufler" <sufler@radioera.com.ua>
Кому: "Oleksii Mazur" <spetskor@ukr.net>
Дата: 12 березня 2013, 17:19:18
Тема: Re: Головред "Ера-fm" називає хворими тих, хто критикує його та кероване ним радіо

"Дорогий друже, не потрібно особисту інформацію екстраполювати на усіх. Я наголошую на допомозі саме Вам. Адже агресія та неврастенія це погані симптоми. Я керуюся тільки добрими намірами. І ще-- Вам повинна бути приємна моя увага адже Ви цього давно прагнули. Почніть з седативних ліків. Реакція на РАдіоера теж повинна бути помірною, а не вибуховою. Однобокість мислення та неадекватність у сприйнятті іншої ( пак протилежної )думки  свідчить про обмеженість світогляду та проблеми у вихованні. А загострене почуття необхідності висловлення власної думки -- телефонування на кожну програму протягом дня -- показник  відсутності друзів та знайомих які очевидно Вас в реальнольму житті  не сприймають . Вибачте, не маю наміру Вас образити -- але ознайомившись з Вашою творчістю в неті , склалося враження що Ви людина слизька та конфліктна. Раджу перейнятися цією проблемою .... Також благаю не ображайте моїх колег-- вони справжні професіонали . Проте Вам , напевне,  незрозуміле значення цього  поняття.  Без поваги до Вас дикий Віталій"

Ефір «Vox populi» з Віталієм Диким від понеділка, 18 березня:

 - Доброго дня, це Олексій Мазур, якого ви називаєте хворим за критику вас та радіо "Ера-фм". Я хочу...

- Боже правий, звідки ви з'явилися в ефірі з такими висловлюваннями? - різко перервав мене Дикий. - Можливо, ви дійсно трошки неврівноважена людина? Я знати вас не знаю! І навіть з вами не знайомий. Можливо, ви щось плутаєте чи, можливо, ви подзвонили не на ту програму чи радіоканал, який хотіли? Дивно, я вперше з таким зустрічаюся. Ну, ви знаєте, хочу вам сказати, що на сьогоднішній день велика кількість неврівноважених людей телефонує на радіо - це правда. А є дійсно люди, які фахово переймаються питаннями. Тому треба все ж таки якось лімітувати або займатися боротьбою з радіоманіяками, які не можуть дати можливість додзвонитися іншим. Ну, бажаю вам здоров'я... Доброго, дня, хто зараз є на зв'язку?

Читай також:

"Дикі танці-ІІІ": цинічна брехня "дикого нарциса". Як головред "Ери-fm" у прямому ефірі дурника зіграв

"Дикі танці"-ІІ: головред "Ера-fм" хоче лікувати від критики седативними ліками

«Дикі танці» під дудку Януковича на радіо «Ера-фм»

Сергій Головатий заганьбив 5 канал і ТВі за російськомовних журналістів

Вадим Рабинович підозрює власника ТРК "Ера", нардепа-регіонала Андрія Деркача

«Ера Партії регіонів-fm»

Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа")

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 187
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду