5 канал «тупо» рекламує в новинах французький лижний курорт Аворіаз

5 канал «тупо» рекламує в новинах французький лижний курорт Аворіаз

Вже котрий день поспіль (третій або четвертий день) в новинах, які йдуть опівдні (я кажу за зафіксовані мною випадки), глядачі дивляться рекламні сюжети про французький лижний курорт Аворіаз.
5 канал «тупо» рекламує в новинах  французький лижний курорт Аворіаз
1 Лют 2013
0
3129

Цього тижня 5 канал Петра Порошенка шокував відвертою рекламою в новинах. Вже котрий день поспіль (третій або четвертий) в інформаційних випусках, які йдуть опівдні (я кажу за зафіксовані мною випадки), глядачі дивляться сюжети про французький лижний курорт Аворіаз. До того ж, ті ж самі, в яких відпочиваючі висловлюють захоплення від сервісу, а представниця туристичної фірми кличе в гості.

Давно такого не бачив. Однозначна комерційна реклама, яку крутять з випуска у випуск, з дня в день.  Що називається тупо, нахабно. Подібне зухвале неподобство природно очікував від будь-якого ахметівського, коломойського, хорошковського чи пінчуківського каналу, але тільки не від Першого інформаційного. А тут на тобі!

Зі своїми скаргами та обуренням звернувся телефоном до приймальні П'ятого. Там мене з'єднали з аналітичним відділом.

Попросив пояснити наявність комерційної джинси в новинах:

-         Чому мене, глядача, вже котрий день поспіль, і в цю хвилину зокрема (дзвонив якраз під час чергового сеансу Аворіазу в новинах - прим. авт), на 5 каналі "годують" рекламою лижного курорту у французькому Аворіазі? Навіщо мені ці лижі? В новинах я хочу дивитися новини, а не рекламу! Ви ж називаєтеся першим інформаційним, а не рекламним!

  Співробітник аналітичного відділу, з яким мав розмову, сказав, що не може надати мені жодних пояснень.

 
-         ...А потім, коли Нацрада вас схопить, кричатимете: «Ой-ой-ой!!! Ай-ай-ай!!! Утискають свободу слова!!!». То чого ж ви самі даєте привід? Де ж взірець чесного ефіру? От я не хочу звертатися до Нацради, бо там «бандюковичі», тому прагну все з'ясувати безпосередньо в 5 каналу, а то й в самого Петра Олексійовича - нафіга мені його лижі? Якщо ви боїтеся, то давайте я сам його запитаю...

 
-         Я не знаю телефону Петра Олексійовича, - мовив аналітик.

 
-         Якщо не Петро Олексійович, то давайте когось іншого, Юрія Стеця, приміром, хочу почути, що він мені скаже.

 
-         Вас більше ні з ким не з'єднають з цього приводу, а я йому передам ваші претензії.

 
-         Привіт генпродюсеру від Олексія Мазура з Дніпропетровська! Читайте про ваш Аворіаз в моєму блозі на «Дусі». До побачення.

 
Виконую свою обіцянку. Французький курорт Аворіаз в новинах 5 каналу - ще один прояв псоріазу українських ЗМІ, яким є прихована реклама...

Ні, ну це ж треба: з ранку до вечора тільки одну рекламу й крутять - у вигляді чи то роликів, чи то цілих явно замовних передач з безкінечними їхніми повторами, так ще й  у новини запихають! Все їм мало, ніяк нажертися не можуть? Та майте ж совість!

Чи це прямо і лише у велику кишеню Петра Олексійовича йде? Якщо так, то вона в нього воістину безмежна! Пане Порошенко, зменшіть свої апетити в ім'я Христове! Згадайте, що ви - православний віруючий. Будучи медіа-власником сприймайте «джинсу» як гріх. Бо саме так і належить її сприймати. Не будьте настільки залежним від Мамони. Та й своїх п'ятиканальців християнським чеснотам навчіть.

Читай також:

Пані Яніно Соколова! Змініть платівку, будь ласка...

Юрій Стець піарив перших "тушок" нового парламенту

Юрій Стець прикидається чи насправді такий? Післямова до чату на "Детектор медіа"

«Містер Такамо і компанія» - комуністичний ситком на 5-му

5 канал і Лариса Губіна піаритимуть вбивцю української мови – пришелепуватого комуніста Мартинюка?

Катерина Кельбус показала свої груди в новинах

Безпардонна реклама на 5-ому

Павло Кужеєв схожий на Дж. Буша-молодшого у молодості, а Роман Чайка - на Боно з "U-2"

Юрій Стець вигнав з 5 каналу Льоню Голубкова

Лариса Губіна надто швидко кінчає

Канал Петра Порошенка почав рекламувати «МММ-2011» Сергія Мавроді

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 019
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 190
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 087
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 644
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду