В "Першому ряді" з Катєю Тарутою. Можна й в останньому, і без Каті

В "Першому ряді" з Катєю Тарутою. Можна й в останньому, і без Каті

Чому в заставці програми Дарт Вейдер зарубує своїм легендарним мечем Мікі Мауса?
В "Першому ряді" з Катєю Тарутою. Можна й в останньому, і без Каті
6 Січ 2013
0
2048

У своєму авторському проекті про кіно "Перший ряд", який стартував на М1, досі завжди російськомовна в "Ікрі" by Kishe Катя Тарута приємно здивувала українською. Цікаво, наскільки її вистачить і чи не перейде вона згодом на російську?

Але ще якісь плюси в цій програмі, принаймні мені, дуже важко знайти.

Вона якась невиразна, сіра (як і сама Тарута, але про це трохи нижче), одна з-поміж інших подібного жанру. В ній немає родзинки, яка б могла заінтригувати, зачепити глядача. Хіба що окрім однієї: чому в заставці програми Дарт Вейдер розрубує на шматки своїм легендарним лазерним мечем Мікі Мауса?

Цей епізод, що неодноразово, пропорційно кількості повторів заставки передачі, демонструється на екрані, став для мене центральним, викликавши низку гнітючих підозр і крамольних запитань: Катя Тарута не любить Мікі Мауса? За що? Чим він їй так завинив? А як щодо толерантного ставлення до тварин, зокрема безневинних мишенят?

І ще що впадає в око, я кажу за своє і більше нічиє. Нетелегенічність самої Тарути. Не приваблює ані спеціально виставлене на глядацький огляд, перекинуте через плече довге, хвилясте, пофарбовне у біле волосся, ані міміка, ані фігура.

На її футболці, мабуть в якості спроби епатажу, красувалися англійські літери "UCK". Перша буква була прихована жилеткою, але здається під час тілесних рухів ведучої іноді можна було побачити нижню рисочку від "L". Так що, скоріше, за моєю версією, це не "fuck". Хоча не наполягаю.

До речі, про "фак". Це знову ж таки, виключно особисте. Катя Тарута виглядає напрочуд асексуальною. Приблизно так само як Наталія Могилевська чи, не приведи Господи, Ганна Герман. Останнє запитання, яке виникло в мене від перегляду передачі - а чи змінилося б щось в моїх оцінках Каті Тарути, якби вона вела передачу цілком оголеною? І як не намагався, так і не зміг знайти однозначної відповіді. Мабуть не ФАКт.

В той же час такі ведучі як, приміром, Катерина Кельбус, Тетяна Даниленко, Юлія Бориско, Лідія Таран, Оля Фреймут, Соломія Вітвіцька, Тетяна Висоцька (та ціла низка інших, всіх і не перелічити, тільки не Іріша Блохіна) завжди й однаково цікаві і в одязі.

Проте було б верхом несправедливості й чоловічого шовінізму ставити фактор сексапільності жінки вирішальним для її потрапляння на екран як ведучої. Просто дуже шкода, що в "Першому ряді" Каті Тарути, поки що, немає ніяких компенсаторів відсутності в неї природного жіночого магнетизму.

Одначе висловлене є лише особистими міркуваннями автора, які мають всі шанси бути спростованими рейтинговими показниками програми та позитивними відгуками як глядацької аудиторії, так й експертною думкою.

Тож нехай донька олігарха розважається у "Першому ряді" і надалі, якщо є така можливість. Може її передача ще когось потішила, окрім неї самої та родини. Просто я не з їхнього числа. Так само для багатьох і мої блоги тут - не варта найменшої уваги писанина - а я ж от все одно, незважаючи на це, продовжую свою чорну справу.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 190
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 087
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 644
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду