На 5 каналі зринув скандальний журналіст, відомий рукоприкладством до жінок та п'яними дебошами

На 5 каналі зринув скандальний журналіст, відомий рукоприкладством до жінок та п'яними дебошами

Дивлюся цієї неділі нову програму на 5-ому - "Політична кухня". Придивляюся до ведучого, прислухаюся, ну дуже когось нагадує. Особливо голосом. Тоненьким таким. Точно. Це він.
На 5 каналі зринув скандальний журналіст, відомий рукоприкладством до жінок та п'яними дебошами
14 Жов 2012
0
4264

Переглядаю цієї неділі нову програму на 5-ому "Політична кухня". Придивляюся до ведучого, прислухаюся, ну дуже когось нагадує. Особливо голосом. Тоненьким таким. Точно. Це він.

Роки два тому, він працював на Дніпропетровській ОДТРК, де вів програму "Аргументи "за" і "проти". Тоді журналіст називався Юрієм Михайловичем. Зараз же, судячи з завершальних титрів передачі на Каналі чесних новин - Юрієм Константіновим (його ПІБ - Михайлович Юрій Костянтинович).

І зовнішність інша, в смислі імідж принципово новий. Начепив картуза (в ефірі обласного державного був у кадрі коротко стриженим), відпустив вуса й бороду. Якби не голос, то і не впізнати.

Мимоволі на згадку прийшли три історії, якими свого часу тележурналіст "прославився" в Дніпропетровську.

В серпні 2010 року з Юрієм Михайловичем стався інцидент в одному з нічних клубів міста. Як він стверджував, на виході з закладу на нього напали невідомі особи. За його переконанням - через професійну діяльність. В міліції ж сказали, що цей випадок немає до журналістики жодного відношення. Правоохоронці пояснили все надмірним вживанням телеведучим алкоголю та його агресивною поведінкою за барною стійкою, а також конфліктами із відвідувачами.

Друга історія - про, м'яко кажучи, нечемне поводження Михайловича з повією. Нібито він вимагав безкоштовного сексу та й робив це настільки агресивно, що дійшло аж до виклику міліції.

І третя - про шокуючі свідчення співробітниці ДОДТРК, з якою Михайлович підтримував близькі стосунки:

" Я, Д... Анна, співробітник Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії, автор та ведуча програм, заявляю, що громадянин Михайлович Юрій Костянтинович, 18.06.72 р. н. громадянин України, що проживає за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Пеліна..., прописаний в Кіровоградській області, м. Олександрія... офіційно в нашому місті не працюючий, але систематично ведучий та автор політичної програми на ДОДТРК «Аргументи «за» та «проти»; погрожує облити мене кислотою, а також вбити мене, моїх родичів... та колег по роботі...

З гр. Михайловичем я спільно проживала з 7 травня по 19 червня 2010 року. Місяць тому я зібрала речі і через вікно (бо двері були замкнені, а ключів я не мала) пішла від нього...

Маю зауважити, що напередодні ввечері відбулася сварка, під час якої мені було травмовано ліву руку (розтяжіння зв'язок) та завдано матеріальної шкоди на 10 тис. грн.: пошкоджено косметику, порізано на шматки жіночу сумку, гаманця, розбито телефон Нокіа 5800, порізано паспор, технічний талон водія, пластикові картки, робочі посвідчення журналіста. До лікарні та правоохоронних органів звертатися не стала, тому що гр. Михайлович Ю. К. постійно стверджував, що ніхто нічого йому не заподіє, а мені буде ще гірше.

Під час нашого спільного проживання... та протягом всього місяця, коли я пішла від нього і до вчорашнього дня, на мою адресу звучать постійні погрози, він погрожує також вбити всіх моїх родичів, а особливо маму та племінників. Цитую: «Я переріжу їй горло от вуха до вуха», «Уб'ю дітей у тебе на глазах». Ці погрози чув громадянин І. (монтажер з моєї роботи), який 19 червня був у нього в гостях.

Крім цього, я весь час боюся виходити на роботу до телецентру та з дому матері, тому що гр. Михайлович неодноразово погрожував облити мені обличчя кислотою, а також він постійно проявляв безпідставні ревнощі, хоча, аби зберегти життя своїм близьким і знайомим, я зовсім ні з ким не спілкувалася.

Він постійно перевіряв мій телефон і, коли йому здавалося (а це відбувалося часто), що я могла з кимось зустрічатися: чоловіками сестер, подруг, колегами, колишніми однокласниками - тоді розпочинається сварка і знову линуть погрози.

Я не можу спокійно спати вночі, тому що гр. Михайлович постійно телефонує мені та перевіряє, чи вдома я, не можу спокійно працювати, тому що він постійно переслідує мене на роботі, не можу поїхати до мами в гості, бо він вважає, що там у мене теж є коханці.

...Я вважаю, що гр. Михайлович потребує медичного огляду відносно свого психічного стану. Після погроз він знову говорить, що кохає мене, одружиться на мені. А на мої слова, що цього ніколи не буде, не реагує, або відповідає: «Все буде так, як я захочу». Він схиблений на думці про одруження і говорив, що ніколи не відпустить мене живою. З метою забезпечити собі безпеку, я змінила місце проживання, номер мобільного телефону та перестала ходити на роботу.

14 липня цього року я написала заяву №6984  до Бабушкінського РОДГУ дільничному інспектору Петруніну Андрію Едуардовичу, але до цього часу гр. Михайловича Ю. К. до відділку не запросили, лише сповістили про заяву у телефонному режимі.

Дізнавшись від дільничного інспектора про мою заяву, гр. Михайлович ще більше розлютився і став ще активніше мене шукати. Моїм колегам... він телефонує по 17 разів підряд, коли ті вже не беруть слухавку, неодноразово відповівши, що не знають мого місцезнаходження.

15 липня 2010 року гр. Михайлович зателефонува моїй колезі С., яка зараз знаходиться у декретній відпустці, і сказав їй, що все одно мене знайде, та «вырежет всю мою семью». С. передала мені, щоб я була обережна.

...Як мені відомо, у гр. Михайловича це вже не перший випадок, коли він погрожує та завдає шкоди жінкам. Наприклад, розповідали, що 10 січня 2010 року він брав участь у груповому згвалтуванні та побитті «дівчини за викликом» (повії). 

А також наприкінці 2009 року він побив нашу колегу М...

Дільничний інспектор Петрунін Андрій Едуардович, який займається цією справою, стверджує, що в нього багато інших справ. Тому у мене виникають підозри, що гр. Михайлович вже домовився з ним, аби той не поспішав розглядати справу. Адже гр. Михайлович неодноразово наголошував, що може «відкупитися від усіх та все у нього куплено і прокурор області».

В підсумку, Юрій Михайлович залишив ДОДТРК, поїхавши з Дніпропетровська:

"... В.о. генерального директора Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії Валентин Чанглі розказав, що пан Михайлович не був штатним або позаштатним працівником телерадіокомпанії, трудового договору або будь-яких трудових відносин з Дніпропетровської ОДТРК не мав, а вів програму за громадською ініціативою. За його словами, програма «Аргументи за і проти» була знята з ефіру рішенням зборів редакційної ради каналу через те, що Юрій Михайлович з 9 по 30 липня не з'являвся на телекомпанії і не відповідав на телефонні дзвінки".

Ось який коментар я залишив тоді на "Детектор медіа" під новиною про напад на Михайловича:

"Олексій Мазур, Дніпропетровськ // 15.08.2010 15:28:34


Чесно кажучи, в ефірі він справляв враження далеко не найкращі. Починаючи від зовнішності і закінчуючи манерою ведення ток-шоу. Своїм "прикидом"той нагадував якогось бритоголового жигана, такого собі нового українця, точніше росіянина, оскільки свою програму на українському державному ТБ Михайлович завжди вів російською (це через неволодіння державною, чи як?). На руках і пальцах - різні блискучі цяцьки, браслети, кільця. У Романа Чайки теж це є, але чомусь це не так кидається в очі, не відволікає. Може тому, що на відміну від Михайловича в Чайки це далеко не найголонвіше. Ведучий 5 каналу - глибокий, змістовний, завжди цікавий мислячий, патріотичний журналіст. Чого аж ніяк не можна сказати про Михайловича. В нього окрім цього антуражу більше нічого невидно. Він більше нічим не примітний. Якась порожнеча. Одяг - неохайний, розхрістаний. Манера поведінки - розв'язна.Лише на грудях не вистачає великого хреста для повноти створюваного ним образу. Під час ефіру Михайлович грає на камеру, красується собою, дуже активно використвуючи міміку, яка часто-густо виглядає недоречною, награною. Протягом передачі, де виступає модератором бесіди двох опонентів, він виголошує лише кілька реплік, які зазвичай не вирізняються ані критичністю, ані гостротою, ані актуальністю. Це не та передача, про відсутність якої, приміром я б, жалкував."

"Політична кухня" з ведучим Юрієм Константіновим, яка йшла в ефірі 5 каналу у неділю, 14 жовтня, після випуску новин о 15:00, була присвячена піару депутата Кіровоградської облради, президента обласної федерації дзюдо і самбо, кандидата у ВР  Андрія Табалова. У програмі була висвітлена діяльність достойника з покращення життя кіровоградців, детально поінформовано про проекти і задуми молодого й перспективного політичного діяча з перетворень у житлово-комунальній сфері.

Після перегляду ніяк не міг визначитися, що ж в мене викликало більше незадоволення: особа ведучого чи явно замовний, рекламний формат передачі? Мабуть і те, й інше разом.

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 183
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 084
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 638
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду