"The Fly-ІІІ: Муха в Кабміні". У головній ролі - Юрій Бойко

"The Fly-ІІІ: Муха в Кабміні". У головній ролі - Юрій Бойко

Пам'ятаєте фантастичний ужастик "Муха" (1986) з Джеффом Голдблюмом? Так от за неперевіреною інформацією в Україні готуються знімати продовження стрічки - "Муху-ІІІ" з Юрієм Бойком в головній ролі.
"The Fly-ІІІ: Муха в Кабміні". У головній ролі - Юрій Бойко
8 Вер 2012
0
1597

Пам'ятаєте фантастичний ужастик "Муха" (1986) з Джеффом Голдблюмом? Актор також відомий українському глядачеві за кінофільмами "Земні дівчата легко доступі", 1988; "Парк Юрського періоду", 1993; "Дев'ять місяців", 1995; "День Незалежності", 1996 та іншими стрічками.

Так от за неперевіреною інформацією, нині між Голлівудом і Кабміном України йдуть перемовини про зйомку третьої частини сіквелу. Цього разу до жанру фільму жахів додадуть елементи політичного трилеру.

На головну роль мітять міністра палива й енергетики Юрія Бойка через неабияку зовнішню схожість посадовця з виконавцем головної ролі в першій частині фільму. Робоча назва стрічки - "Муха в Кабміні" (альтернативний варіант - "Кабмін під мухою").

Подейкують, преважна більшість сцен зніматиметься безпосередньо в будівлі Уряду. Одними з найяскравіших епізодів стануть телепортації Бойка з власного кабінету до кабінету Миколи Азарова і навпаки, полювання "мухи" за співробітниками урядового апарату й сторонніми відвідувачами державної установи, а також кульмінаційна поява Бойка в образі комахи-чудовиська на прес-конференції.

За сюжетом, спочатку свідком жахливих перетворень з енергетичним міністром стає журналіст "жовтого" видання, який, прийшовши на "пресуху", заблукав у стінах урядової будівлі. Мандруючи коридорами, той випадково потрапляє в кабінет Бойка і замість того, аби побачити звичного міністра, знаходить того... спритно повзаючим по стінах та стелі з наочними ознаками загадкових мутацій.

Шокований журналіст повідомляє про це своїх колег, пише сенсаційні замітки у таблоїді і навіть оприлюднює зроблені ним фото, але йому ніхто не вірить, сприймаючи публікації за чергові жовті качки й банальний фотомонтаж.

Незабаром той починає відчувати на собі тиск з боку СБУ та міліції. Співробітника бульварного видання перестають пускати на світські вечірки, йому відмовляють в інтерв'ю відомі публічні особи, а згодом його взагалі звільняють з роботи. Журналіст розуміє, що таємниця суворо охороняється владою. Та одного чудового дня все стає явним.

thumbsm.jpgbojko_urij_dec_2007_3_180x180.jpgDSC_6208.jpg

 

sm_1206396.jpg200px-JeffGoldblum07TIFF.jpg

Слоган стрічки: "Якщо ви в Кабміні - ...

... МухоБойка не допоможе".

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: викладені в дописі дані потребують додаткової перевірки, а надто - критичного осмислення потенційними глядачами стрічки.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 554
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду