Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини? Газета облради представила читачам голову ОДА в новій якості

Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини? Газета облради представила читачам голову ОДА в новій якості

Сповіщаючи про зустріч в дніпропетровському аеропорту переможниць олімпійських змагань з академічної греблі газета облради «Зоря. Город» (№ 32від 8 серпня) на першій сторінці  надрукувала фото, на якому відзняті спортсменки, їхня тренер, а також
Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини? Газета облради представила читачам голову ОДА в новій якості
10 Серп 2012
0
3394

Сповіщаючи про зустріч в дніпропетровському аеропорту переможниць олімпійських змагань з академічного веслування, газета облради «Зоря. Город» (№ 32 від 8 серпня) на першій сторінці  надрукувала фото, на якому відзняті спортсменки, їхня тренер, а також обласні керманичі.

Зліва направо на світлині розташувалися: Яна Дементьєва, Діна Міфтахутдінова (тренер), Віктор Бутківський (нач. облуправління МНС), Євген Удод (голова облради), Олександр Вілкул (голова ОДА), Анастасія Коженкова і Катерина Тарасенко.

Над світлиною заголовок: «ЗОЛОТЫЕ ДЕВЧАТА прославили Днепропетровщину и Украину». У такий спосіб під визначення «золотих дівчат» автоматично підпали й троє чоловіків-високопосадовців. Принаймні, так сприймається фотоілюстрація.  

Не менш красномовним є і підпис під фото: «Наша победа была бы невозможна если бы не мощная поддержка областной власти и лично губернатора Олександра Вилкула - говорили золотые чемпионки Олимпиады».

Нічого не нагадує? Та це ж повний камбек іn USSR епохи культу особи Брежнєва: «...и лично Леонида Ильича». З тих часів в народі залишилася жартівлива приказка: «Если женщина красива и в постели горяча - это личная заслуга Леонида Ильича».

До речі, нині на Дніпропетровщини, схоже на те, вже нічого не відбувається без патронату та особистої участі Олександра Вілкула: і дороги ремонтуються, і врожай збирається, і діти народжуються. І все це, зрозуміло, на фоні невпинного покращення у всіх сферах і по всім напрямках.

Примітно, що на фото можновладці - в центрі, а дівчата, героїні олімпіади - по боках. Всі троє чоловіків аплодують. Чи не самі собі? Враховуючи надзвичайну природну «сором'язливість» кожного - цілком може бути.

Серед «золотих дівчат», які прославили Дніпропетровщину на Олімпіаді, – губернатор Вілкул, голова облради Удод і начальник обласного МНС Бутківський

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 012
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 178
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду