5 канал і Лариса Губіна піаритимуть вбивцю української мови – пришелепуватого комуніста Мартинюка?

5 канал і Лариса Губіна піаритимуть вбивцю української мови – пришелепуватого комуніста Мартинюка?

Анонси на 5-ому повідомляють, що у вечірньому суботньому ефірі каналу має з'явитися черговий випуск «В кабінетах. Емоційні інтерв'ю», де Лариса Губіна гостюватиме у заступника голови Верховної Ради Адама Мартинюка. Зрозуміло, що переда
5 канал і Лариса Губіна піаритимуть вбивцю української мови – пришелепуватого комуніста Мартинюка?
4 Лип 2012
0
2023

Анонси на 5-ому повідомляють, що у вечірньому суботньому ефірі каналу має з'явитися черговий випуск «В кабінетах. Емоційне інтерв'ю», де Лариса Губіна гостюватиме у заступника голови Верховної Ради Адама Мартинюка.

Зрозуміло, що передача записувалася задовго до вчорашнього бандитського голосування за антиукраїнські «засади державної мовної політики», ініційованого фракціями партії регіонів та кпу, але враховуючи чітку державницьку й патріотичну спрямованість Першого інформаційного, поява передачі за участю комуніста Мартинюка, який у відсутність голови ВР Володимира Литвина виніс скандальний законопроект на голосування, видається недоречною й неприпустимою.

Інтерв'ю Лариси Губіної в цьому циклі мають компліментарний характер і позбавлені будь-яких претензійних питань. Отже після вчиненого комуністом віроломного і брутального злодійства проти української мови, поява такої передачі в ефірі шанованого каналу сприйматиметься піаром політика-українофоба і виглядатиме зневагою до патріотичної телеаудиторії.

Дуже хотілося б, аби 5 канал знайшов в собі сили утриматися від цього показу з національно-патріотичних почуттів та морально-етичних міркувань.

Крім цього, хочеться запропонувати каналу влаштувати спеціальний телемарафон на захист української мови. Студію новин 5 каналу могли б прикрасити національні прапорці на столиках, а бігучий рядочок з біло-синього можна було б зробити синьо-жовтим: замість синіх літер на білому тлі пустити жовті на синьому.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 012
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 178
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду