Розшукується «телевізійний цар»!

Розшукується «телевізійний цар»!

Дусю, благаю, допоможи нам розшукати високодуховного "телевізійного царя" для вкрай важливої державної справи!!!Я певна, що нереально без підтримки ЗМІ довести до тріумфального фіналу ту Божу справу, про яку йдеться на "Українській пра
Розшукується «телевізійний цар»!
Розшукується «телевізійний цар»!
13 Квіт 2010
0
3430

Дусю, благаю, допоможи нам розшукати високодуховного "телевізійного царя" для вкрай важливої державної справи!!! Я певна, що нереально без підтримки ЗМІ довести до тріумфального фіналу ту Божу справу, про яку йдеться на "Українській правді".

Бажано, щоби полтавська церква на честь особливого Святого ‑ бо Він нищить зло ‑ стала рідною для українців! Тільки в такому випадку можливо її воскресіння!!!

Найближчим часом телевізійники, згадані в "Духовній обороні": Ольга Герасим''юк, Тетяна Гнєдаш, Костянтин Грубич, Ілона Довгань, Єгор Соболєв і Марічка Падалко, Роман Чайка, Мирослава Барчук, Павло Кужеєв, Ольга Скотникова, будуть запрошені на зустріч із українським Патріархом для благословення на добру справу. Після того маємо порадитися, як вибудовувати стратегію й тактику по відродженню Георгіївського храму в селі Білоцерківці на Полтавщині.

Серед найближчих культурних акцій є намір у руїнах історичної церкви провести благодійний концерт класичної музики (такого в Україні, схоже, ще не було...), і, зрозуміло, доволі неординарне видовище має побачити український глядач. Тому і розшукуємо "телевізійного царя" з державницьким мисленням!

Газета "День" (головний редактор Лариса Івшина) вже підтримала світлі наміри активістів "Духовної оборони".

Долучайтеся й ви! Роботи всій країні вистачить!

А ще, Дульсинеє, благаю передати родині Соболєвих, Єгору та Марічці Падалко, для сімейних архівів полтавську газету "Коло" №4(397), 28 січня ‑ 3 лютого 2010 року.

Надсилаю світлиною, паперового оригіналу не маю.

До зустрічі у Його Святості!

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 183
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 084
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 639
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду