Розшукується «телевізійний цар»!

Розшукується «телевізійний цар»!

13 Квітня 2010
3408
13 Квітня 2010
16:51

Розшукується «телевізійний цар»!

3408
Дусю, благаю, допоможи нам розшукати високодуховного "телевізійного царя" для вкрай важливої державної справи!!!Я певна, що нереально без підтримки ЗМІ довести до тріумфального фіналу ту Божу справу, про яку йдеться на "Українській пра
Розшукується «телевізійний цар»!
Розшукується «телевізійний цар»!

Дусю, благаю, допоможи нам розшукати високодуховного "телевізійного царя" для вкрай важливої державної справи!!! Я певна, що нереально без підтримки ЗМІ довести до тріумфального фіналу ту Божу справу, про яку йдеться на "Українській правді".

Бажано, щоби полтавська церква на честь особливого Святого ‑ бо Він нищить зло ‑ стала рідною для українців! Тільки в такому випадку можливо її воскресіння!!!

Найближчим часом телевізійники, згадані в "Духовній обороні": Ольга Герасим''юк, Тетяна Гнєдаш, Костянтин Грубич, Ілона Довгань, Єгор Соболєв і Марічка Падалко, Роман Чайка, Мирослава Барчук, Павло Кужеєв, Ольга Скотникова, будуть запрошені на зустріч із українським Патріархом для благословення на добру справу. Після того маємо порадитися, як вибудовувати стратегію й тактику по відродженню Георгіївського храму в селі Білоцерківці на Полтавщині.

Серед найближчих культурних акцій є намір у руїнах історичної церкви провести благодійний концерт класичної музики (такого в Україні, схоже, ще не було...), і, зрозуміло, доволі неординарне видовище має побачити український глядач. Тому і розшукуємо "телевізійного царя" з державницьким мисленням!

Газета "День" (головний редактор Лариса Івшина) вже підтримала світлі наміри активістів "Духовної оборони".

Долучайтеся й ви! Роботи всій країні вистачить!

А ще, Дульсинеє, благаю передати родині Соболєвих, Єгору та Марічці Падалко, для сімейних архівів полтавську газету "Коло" №4(397), 28 січня ‑ 3 лютого 2010 року.

Надсилаю світлиною, паперового оригіналу не маю.

До зустрічі у Його Святості!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду