УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ - ЛЬВІВ)

УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ - ЛЬВІВ)

Сумка через плече, стандартний набір речей всередині, кілька краваток для знімань, білий лептоп у руці. Другий тиджень у дорозі, СТБ добироає обдарованих. Цього разу ми на Заході. До речі, у Львові ми вперше, минулого сезону тутешнім талантам на запи
УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ - ЛЬВІВ)
2 Лют 2010
0
3139

   Сумка через плече, стандартний набір речей всередині, кілька краваток для знімань, білий лептоп у руці. Другий тиждень у дорозі - СТБ добироає обдарованих. Цього разу ми на Заході. До речі, у Львові ми вперше, минулого сезону тутешнім талантам на запис довелося їхати до Києва. Згадай, ти, Дусю, написала: „СТБ симулировал Львов в Киеве”. Тоді знімання терміново перенесли - захворіли ведуча та журі, заразом.

   Місто Лева, місто кохання. Місто, де, часом, простому киянину здається, що життя зупинилось на мить, обернулось на каміння... Колись середньовічний Лемберг, тепер европейський Львів зустрів нас: холодними вулицями, засніженими монументами, пожовклою архітектурою, тріскучим морозом під ногами... Рекордні мінус 25 на вулиці не заважають тутешнім, не поспішаючи, крокувати Вірменською стріт, насолоджуватися ковзанням під Ратушою, смакуючи, попивати каву у найближчій кав''ярні. За екскурсіями ми втратили плин часу, простіше кажучи, заблукали. Година блукань не минула даремно. За рогом нас зустрів, на перший погляд, телепень. Чоловік у дотепній казанці, окулярах та пейсиках, похапцем, назвався Романом та гостинно запросив до сторічного театру опери та балету. Роман це корінний львів''янин, вуйко у третьому коліні, водить гостей містом. Роман - гід, співак, а ще колишній актор. Каже, місто Лева повне обдарованих, і справді подумали ми...

   Театр опери та балету, як виявилося, всього у кількох  кроках від вулиці Вірменської, від затишної кав''ярні, від рогу, де ми зустріли дивака Романа. Старечі двері, мармурові сходи, світники будували три роки поспіль, усим містом, за тодішньою модою – ренесанс та барокко усюди. Лише позавчора тут грали Марічку Чурай, 96-го проводили здибанку очільників Західної та Східної Европи. А сьогодні тут... талант-шоу СТБ – „Україна має талант”.

   Відрання робота кипить: третю годину поспіль чоловіки у чорному монтують декорації з особливою ретельністю. Справжньою проблемою для вантажників став стіл журі, його треба просунути всередину. Колона заважає, колона, помітьте, позолочена. Декілька вправних рухів, і стіл таки на своєму місці. Світло, декорації, підлога... зала до добору готова. Глядачі на місцях, учасники у грін-румі. Ведуча вбрана по-народному. Сьогодні вуличні підводки люба Оксана писатиме у гуцульському жупанці. Краля!Поцелуй

   Першим на сцену виходить Сергій. Пан Жарук співає задля та для Слави Фролової. Співає Джо Кокера, співає та роздягається. Далі у світлинах. І не тому, що писати для Дусі ліньки, а тому що картинка у тележурналістиці попри все. Принаймі, так колись казала моя перша редакторка – Тетяна Гречанівська.))))

   Далі буде...

                                                       Шоу у етері вже 5 березня, не прогав, люба.

                                                                                                      Цьомик!)

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 012
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 178
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду