Їх імена ви ще не знаєте, проте, їм вже, стоячи, аплодує країна...

Їх імена ви ще не знаєте, проте, їм вже, стоячи, аплодує країна...

   Привіт, Дусю! Давно не бачились, давно не спілкувалися. Рік видався насиченим: щойно довівши справи до кінця, дописавши сюжета - взявся за блог. Знай, у Південній столиці стартував другий сезон головного шоу країни - "Україна має талант"
Їх імена ви ще не знаєте, проте, їм вже, стоячи, аплодує країна...
Їх імена ви ще не знаєте, проте, їм вже, стоячи, аплодує країна...
29 Груд 2009
0
3941

   Привіт, Дусю! Давно не бачились, давно не спілкувалися. Рік видався насиченим: щойно довівши справи до кінця, дописавши сюжета, взявся за блог. Знай, у Південній столиці стартував другий сезон головного шоу країни - "Україна має талант". Тих, у кого дар на мільйон, серед одеських претендентів, виявилося, багато...

     В Одесу ми приїхали пізно надвечір різнокольоровим автобусом СТБ.  Південнна столиця вже традиційно першим серед міст-мільйонників зустрічає тв-кастинги талант-шоу. Щойно налаштували апаратуру, звели сцену, до міста прибула нова Оксана Марченко. Тепер вона медово-русява - очей не відірвати.Embarassed Глянь...

  Одесити жадають побачити, хто з них таки вартий мільйону. Театр російської драми, що поруч із Дерибасівською, повен людей - чоловік зо 900. Тут звели нову синьо-жовту декорацію. Обіцяють - цього сезону все буде, як в Лондоні. Першими на сцену виходять Женя та Діма, колишні квк-шники, нині штатні працівники каналу. Їхня місія нелегка - розсмішити батьківщину Гуморини.

  Перша на сьогодні....ммм...видна жінка. Це стриптезерка Ганна Ченцова прийшла на кастинг вдруге. Коли вона танцює - зала стоїть!!!Смех

  Танцюристці Ганні журі каже "Так". Репереві Максиму - "Ні". Максимові стає зле просто на сцені.

  А ці студенти, кажуть, спеціяльно приїхали в Одесу. Постояти на великій сцені та подзюрчати. Це не вони грають, це вода грає...

  Закриває одеський кастинг титулована артистка. Вікторії Перик - дванадцять. Минулого року вона перемогла на дитячому Евробаченні. Вболівальники певні - тут переможе теж.  

 

 

   За Віку вболівають мама, тато та п''ятирічна сестричка. Настя теж співає. І теж виходить на сцену. Іноді сама, сьогодні - разом із сестрою, спеціяльно для журі.

   Журі аплодує, стоячи. Чи пройшла Вікторія у пів-фінал - секрет. Дусю, дивись шоу - воно вже у березні.

   Наступні кастинги вже 2010-го. У Харкові та Донецьку. Не прогав!!!Смех

   Більше тут: http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.17095

                                                                      P.S.

 

                                                                                                                   Цьомик!Поцелуй

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 190
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 087
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 644
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду