"Жлоботрон" або трон для "жлобів"

"Жлоботрон" або трон для "жлобів"

"Жлоботрон" це  - такий трон на якому сидять "жлоби" і поганяють усіма іншими, чи то їм так здається. Бо маніакальне прагнення  величі  змушує наплювати на все і на всіх. Вони дійсно вірять,  що саме вони-то і є інші - еліта
"Жлоботрон" або трон для "жлобів"
"Жлоботрон" або трон для "жлобів"
25 Лист 2009
0
3241

"Жлоботрон" це  - такий трон на якому сидять "жлоби" і поганяють усіма іншими, чи то їм так здається. Бо маніакальне прагнення  величі  змушує наплювати на все і на всіх. Вони дійсно вірять,  що саме вони-то і є інші - елітарні, обрані. А всі інші - якраз і є  - " жлоби". "На коридорах", у ліфтах, у магазинах, у кафе - навколо і скрізь. Всі, крім них самі -" жлоби". Бо, мабуть, ще не дістали вони оточуючих, а може просто іншим їх шкода (суто по-християнськи). А може ми й дійсно заслуговуємо на таких керманичів , друзів, ворогів, яких маємо. От тоді -  не повезло. Та головне щоб не на довго.

      І не дай Боже Вам подумати , що то я зараз розповідаю Вам про політиків. Зовсім ні. (Бо це окрема, ще "страшніша" історія). Зараз я якраз про тих, хто оточує нас - друзі, родина і, звісно ж , робота.

     "Жлоботронці" це така унікальна і особлива категорія, можна навіть сказати -  каста  "недоторканців", бо звісно ж ні одній нормальній людини і в голову не прийде до них доторкатися. Та й говорити з ними  тяжко. Бо вже зовсім вони "інші" не схожі на людей. (Типова ознака - інших за людей не рахують). 

     Інша справа "масони" хоч і загадкові та не однозначні, але хоч їхні лави переповнені винахідниками, митцями, творцями та іншими відомими у світі людьми. Чи "біле братство" - хоч у щось вірять, до чогось прагнуть. Чи хоча б "Харі - Крішна". А в наших з вами реаліях  - Крішни і близько ніякого - одні харі - я маю на увазі зовсім не шановного бога Індії, а звичайну, вітчизняну нічим не примітну "харю" . Пробачте, шановні читачі за сленг.  Як кажуть - правди немає де діти. Бо   "жлобортонці" вірять тільки у гроші, у себе  та у те, що всі навколо  "жлоби".  Можливо , читаючи мою рефлексію на одне поважне (чи не одне і зовсім не поважне) зібрання ви когось впізнали. То це тому, що риси  "ж-ів" у всьому світі - співпадають. Їм вже пора створювати комітети, ради, професійні спілки іт.д. Але лякає інше. Якщо вони - "жлоботронці", то виходить що  ми з Вами  - "жлобопідданці"? А це вже зовсім не смішно. Тому як завжди  залишається одне: не піддалися і  "страшнішим" , а "жлоботронцям" і тим більше не піддамося. Сам же  трон у них  -  глиняний, а від них самих забери приставку"тронці" і що залишиться "......"  зрозуміли Ви і самі. Тримаймося дорогі мої - усі ті, хто зрозумів,  про що я тут сказала. З повагою Наталія Розинська.

 

Фото - a-jewels.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 012
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 178
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 634
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду