Вона працює. Вона - це маска)

Вона працює. Вона - це маска)

 Зима прийшла... Надворі сніг, у телевізорі паніка. Де вона - моя смугаста ковдра? Хочеться закутатися, по самі вуха. Бадьорить хіба що динамічне клацання клавіатури, навкруг. Щойно зі знімань: Червакова, Соколенко, Мітіна, у масках...        Лін
Вона працює. Вона - це маска)
Вона працює. Вона - це маска)
4 Лист 2009
0
6177

 Зима прийшла... Надворі сніг, у телевізорі паніка. Де, де...моя смугаста ковдра? Хочеться закутатися, по самі вуха. Бадьорить хіба що кава, інтернет, динамічне клацання клавіатури заразом. Час "ч", навкруг. Щойно зі знімань: Червакова, Соколенко, Мітіна, я - у масках... Вигод декілька: по-перше не холодно, по-друге у метро комфортно їхати(не чути сторонніх запахів), по-третє, ДЛЯ ДІВЧАТ, економія на помаді, пудрі, зубній пасті та інших косметичних засобах. Смех

 

 Лінк, за лінком... Україні катасрофічно не вистачає марлевих пов''язок, ти часом, пропоновань повна мережа. Гіт сезону нині - пов''язка дизайнерська. У цяточку, смужечку, маска-вишиванка, руки дизайнерки Ганни Арапіної. Дусю, глянь, тобі личитиме....

 Вона працює! Вона - це МАСКА!)

                                                             Посміхнись, колего!Смех

P.S. Википедия: Распространённым способом защиты от инфекций, передающихся воздушно-капельным путем, являются медицинские маски. В общем виде они представляют собой повязку на лицо, закрывающую нос и рот человека, и изготовляются из материала, пропускающего воздух, но задерживающего капельки мокроты (марля, вата, нетканые материалы). Медицинские маски используют при общении с больным, также их используют в сезоны массового распространения ОРВИ. Качественная медицинская маска должна задерживать не менее 95 % бактерий

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 944
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду