УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! P.S.

УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! P.S.

 Їх десять. Вони таланти... Обдаровані покинули Київ, фіналісти шоу "Україна має талант" одне за одним повертаються додому - зірками...  Сюзан Бойл по-українському... Сьома ранку, сьомий день вдома... Аплікації... Миколаївка Кувшинова фарбує в
УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! P.S.
10 Лип 2009
0
6014

Embarassed Їх десять. Вони таланти... Обдаровані покинули Київ, фіналісти шоу "Україна має талант" одне за одним повертаються додому - зірками...

 Сюзан Бойл по-українському - Юлія Кувшинова... Сьома ранку, сьомий день вдома...

Такою вона була колись...

Такою є тепер!

   Миколаївка Кувшинова фарбує вії, заразом пудрить носа... Однією рукою прасує сорочку, іншою натягає на голову бузкову стрічку. На часі здибанка - потягом діва Урсула прибуває, за годину. 

 Стрічка, сорочка, табличка... Кувшинова вже готова!

 Минула година... Дзвінок у двері, на порозі - Артем в образі. Діва Урсула, каже, у Миколаєві вперше. Цілує Юлію, нашвидкуруч наводить марафет, кидає трикілограмову сумку. Та береться до подарунків, я їх повна торба. І мені, і Юлі, і родині Юлі дістанеться...Embarassed

 Філіжанка. Коханій Кувшиновій від Урсули. Цьом!

Застілля триває. За їжею та питвом таланти заспівали українських пісень. Звучить гіт: "Ой, у вишневому садку...там...". Виконують: діва Урсула, діва Кувшинова - гуртом. Фільмує оператор Тимофій Кощій. No coments!!!

 ...Ой у вишневому садку...

 ...Там соловейко щебетав...

...Додому я просилася, а він мене все не пускав!!!

Співпіснярка Анастасії Приходько - Дарка Швецова.

   Спека, сонце, асвальт... Донецьк зустрів "ВІКНА" палким літом. Промисловий район, поверхівка поміж дерев - тут живе новоспечена зірка Дарина. Швецову довкола знає кожен....

 Зіркова стіна зіркового будинку)

Хто не знає Дарку, Дарку знають всі 

    У домашньому, по-простецькому, Дарка чекає на нас просто посеред двору, не сама, у товаристві охочих до популярности друзів. Та одразу кличе додому. Тато, мати, сетри-близнючки - вперше за довгі місяці виснажливих кастингів, репетицій, виступів разом.

 Нишпоримо....

Рили, рили...і нарили....родинний архівСмех 

    Доки родина гуртується, Дарка вирушає на кухню - має новий непересічний талант, кулінарний.  Готує "Вікнам" фірмового омлета. Рецепт простий: ковбаса, молоко, яйця, карі.

Смачнооооооо, Дусю, спробуй!

Сонце моє)

 Результат незабарився - донецькі наїдки

    Чудо-омлет готовий, родина укупі. Синхрон, стендап, відео та фото на пам'ять!

Смайл, чізззз

Сексіально, відверто, гаряче - танцівниця Алла Кушнір

Вдосталь наївшись, набравши торбину гостинців, фотографій, автографів ми, я, оператор Тьома, водій Саша, відправилися до столу господині Кушнір. Халепа, Алла поїхала до Києва, вимовила мама. Удома лише: мопс, Алині нагороди у кутку та надзвичайно симпатична племінниця фіналістки талант-шоу СТБ...теж Алла, теж танцівниця. Чемпіонка світу із східного танцю, нове покоління нового сезону проєкту "Україна має талант". Погляньте....

Замість вазонів...

Замість картин)

Нове покоління нового сезону талант-шоу СТБ - Алла

Дівча-пісок- ксенія Симонова... Тиждень у відрядження, тисячі кілометрів - два міста позаду. Пісочні анімації переможниці шоу Ксенії Симонової віднині зустрічають туристів при в'їзді на курорт - Евпаторія. Додому південна дівчина повернулася зіркою та одразу почала здобутого мільйона - просто на наших очах. Частина на лікування Ніки, частина на новий будинок біля моря.

Будинок на мільйон... Нове помешкання родини Симонових

Пісок, пісок, пісок....

Бачу ціль, не бачу перешкод - Ніка буже жити!

 За тиждень подорож завершена! Конкурсанти, півфіналісти, фіналісти навідані - рідні мені люди віднині. Перший сезон "талантів" нажаль завершено, другий на низькому старті - нащастя. Восени тур, взимку знімання. І, останнє, Дусю, не прогав - приведи Мусю на кастинги, вона має талант, перевірено... чекаю. Заразом не припиняю інформувати Вас, любі: хто, який талант у країні має.... Україна має талант!Поцелуй

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 178
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду