"Україна має талант" - лаштунки. Частина четверта

"Україна має талант" - лаштунки. Частина четверта

Привіт! Дусю, ти знаєш, недаремно ми побували у шести найбільших містах. Україна таки має талант! І це останньої п"ятниці остаточно зрозуміли всі: глядачі, творці шоу, конкурсанти. Їх десять... Вони: щирі, кумедні, по-дитячому наївні. Дехто із них у
"Україна має талант" - лаштунки. Частина четверта
"Україна має талант" - лаштунки. Частина четверта
20 Трав 2009
0
5404

 Привіт! Дусю, ти знаєш, недаремно ми побували у шести найбільших містах. Україна таки має талант! І це останньої  п'ятниці остаточно зрозуміли всі: глядачі, творці шоу, конкурсанти. Їх десять... Вони: щирі, кумедні, по-дитячому наївні. Дехто із них у столиці вперше: таланти не бачили Лаври, не знають зойку твоєї автівки у заторі на Патона, запаху квіту травневих каштанів на Хрещатику та давки червоної лінії ранкового метро. Щоранку, щотижня, щонеділі обдаровані з усієї України їдуть до Києва, змагатися у прямому етері головного шоу країни...Высунул язык

                                                                ЗА ЛАШТУНКАМИ

 Графік напружений... Мусю, уяви, недільний ранок, столичний Ж/Д ВОКЗАЛ. Так, так, саме тут ти похапцем їсиш морозиво, чекаючи на родичку. Акробатів, пародистів, співаків, зустрічає бус СТБ. Конкурсантів годують, показують Київ, групують по двоє та везуть за місто. Не відпочивати, брати участь у головному шоу країни. Локація - курортна база, елітна нині Пуща. Одеситки, колоритна співачка Юлія Кувшинова та тендітна танцюристка Анастасія Залевська - відтепер сусідки: мешкають разом, разом малюються, разом репетирують, разом мріють отримати мільйон за талант. Поряд: акробати, черевомовиця Настя та донецька танцюристка Ганна з бабусею. Їй шість, вона найменша - емоцій не стримує, плаче просто посеред сніданку. Плач

 Ранкова зарядка, згодом довгоочікуваний сніданок, смакота. Голодний талант - на репетиції не талант! У меню: зелений чай, салат, сирники на десерт. Та бус, той самий помаранчевий, на вулиці. Водій чекає на конкурсантів, вони співають у дорозі - репетицій час. Тракти, записи та фінальний прогін триває сьому годину поспіль. Змучені акробати сплять просто посеред гримерки, Юлія Кувшинова тим часом наводить марафет. На сцену виходить черевомовиця Настя. Досі подібне ви бачили лише у иноземних комедіях, тепер таке у нас. Це не поні співає, це учасниця Коваленко горланить із закритим ротом. Аж раптом, халепа, поні напудив... Вимушена перерва, на сцену виходять прибиральниці... жіночки у фартухах мають талант - скляна підлога блищить. Між іншим, про сцену, декорації надсучасні, виконані за останнім зойком телевізійної моди по-європейському. Стіни у плазмах, подібні, але значно більші, пліткують за лаштунками, купували творці москальського "Евробачення".

 Сьома година, десята година, одинадцята... Репетицію опівночі завершує дівчинка-каучук Христя Пісклюкова. А чи має вона кістки взагалі?

 Стомлені конкурсанти, стомлені оператори, стомлена ведуча Оксана Марченко. У розмові хизується новенькою сукнею від DandG та чорними підборами. Кокетка!Embarassed Таланти виснажені, але задоволені - повертаються на базу... Це вже потім був етер (доля аудиторії склала 28), це вже потім Марченко співала на камеру, доки глядачі відправляли sms за власних улюбленців. Це тоді у фінал пройшли: дівча-каучук Христя та улюблена мною, найколоритніша, така собі українська Сюзан Бойлз - Юлія!

 Порівняйте:

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

- http://www.youtube.com/watch?v=kmgYyq6wcFE&feature=related

Наступний етер вже цієї п'ятниці. Заходь у гості з Мусею. Не забудь фотокамеру. Буде гаряче... на репетиції краєм ока помітив юну співачку Дарку з Донецька. На сцені школярка співала європісню Приходько. Краще за Настю!

 Відеоподробиці:

http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.12479

-http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.12510

 Далі буде...

Фото канала СТБ

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 183
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 639
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду