Як журналісти зірок докупи збирали

30 Квітня 2009
3430
30 Квітня 2009
01:19

Як журналісти зірок докупи збирали

3430
...Вечір - у Києві година-пік. Місто повне людей, кияни у метрі, кияни у авті, кияни посеред зелених вулиць. Вони їдуть додому, ми їдемо працювати. Попереду дорога, година суцільних пробок... На карті Харківський масив, точка зйомки - розважальний
Як журналісти зірок докупи збирали

...Вечір - у Києві година-пік. Місто повне людей: кияни у метрі, кияни у авті, кияни посеред зелених вулиць. Вони їдуть додому, ми їдемо працювати. Попереду дорога, година суцільних пробок... На карті Харківський масив, точка зйомки - розважальний нічний клуб на околиці. Перший та досі єдиний в Україні турнір із пазл-спорту відбудеться саме тут сьогодні, ще вранці написали усі відомі та невідомі моєму окові інформагенції...

У руці мікрофон, на плечі штатив... На порозі нас чекає: червоний килим та дівчата-організаторки у синьому. Вони накупили пазлів, оплатили фуршет та чекали на зірок. Зірки: Лорак, Білик, Козловський, Борис, той що Апрєль. Піснярі мали б зібрати до купи самих себе. На пазлах фото: Ані, Іри, Віталіка.

У залі самі лише колеги-журналісти. Розважають себе їжею, напоями та кулуарними розмовами. Телевізійниця Соломія Вітвіцька щойно повернулася з далекого відрядження, оператор Тьома, натомість, у відрядження збирається - до Московії. За розмовами минає година, минає друга - зала порожніє. Зірок зась - бомонд, виявляється, не їздить до немодних клубів, не складає пазлів. Чи то дорога далека, чи то інтелекту для горе-гри замало.Смех Через неявку запрошених піснярок, спортовців та моделей запрошують битися на пазл-турнірі журналістів.

У лівому кутку красуня Соломія Вітвіцька (ТСН), у правому кутку колега Ганна (5 канал), посередині товариш Ігор Пупков (Сіті), поміж ними "ВІКНА", обабіч радіоведучі. Турнір стартує - пазл до пазлу. Спочатку впевнено лідирує СТБ - ми збираємо світлину Міки Ньютон, раптом у переможці виривається Соломія Вітвіцька - вона добирає фото Джеджули, і врешті першим пазла складає ведучий колись "Інтера", тепер "Сіті" Ігор Пупков - у його руках шматочки глянцевого Юри Горбунова.

За глядачів тутешні "харківські" клабери та Міка Ньютон. Вона сьогодні єдина присутня гостя. Прийшла тихо, сіла тихо - у компанії піярниці Вероніки. До Оксани, хвилин зо двадцять, доєдналася менша піснярка Гросу. Посеред журналістів довго шукала колег по цеху. Не знайшла - пішла за стіл, їсти. Турнір тривав годину. Вітвіцька на підборах та у міні неочікувано для нас поїхала на екстрену зйомку, поповнювати кримінальну хроніку ТСН, десь неподалік зірвалася автівка. "Вікна", тобто я та оператор Тьома заразом, теж дочасно зійшли з дистанції, заради сюжету. А переміг Пупков. Він знову першим зібрав докупи вже другого пазла.

Ось так, люба Дуся, пропустила таке.... Наступного разу доєднуйся. Соломія Вітвіцька має ідею зібрати усіх журналістів в одному клубі - чим мас-медійники не зірки?Улыбка

- Відео. Усі подробиці з перших вуст тут: http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videotv.php

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3430
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду