Закохайся в мене так, як я в себе

Закохайся в мене так, як я в себе

Фото Павла Старостенко, Яны Новоселовой, Веры Шелест, архив "Дуси"
Закохайся в мене так, як я в себе
Закохайся в мене так, як я в себе
16 Лип 2009
0
27852

Я пам'ятник собі воздвиг нерукотворний,
Тропа народна там навіки пролягла,
Олександрійський стовп, в гордливості незборний,
Йому не досягне чола.

Олександр Пушкін.

 



Таке враження, що наші медійниці створюють собі такі образи, ніби хочуть назавжди залізти у підсвідомість тих, хто їх побачить хоч раз. Пір'я на голові, глибокі декольте, волани, рюші, блискітки, червоний колір, дійсно, привертають увагу. Просто тобі вероніки кастро з безкінечного серіалу «Дика Роза». Правда, деякі мадам примірюють на себе й інші образи, що вже мали успіх: Мерилін Монро, Одрі Хепберн, чи абстрактніші: «жінка-пристрасть», «так, я багата», «я не винувата, у мене така робота» тощо.

Лариса Губіна, 5 канал, для мене «жінка-пристрасть». Коли б не побачила її, вона вдягнена у червоне чи відтінки цього кольору. Кохання з Лариси так і струменить. Один раз вона, як мак, інший - як ніжна троянда, а інколи, якщо в сукні є мереживо, - просто тобі «алєнькій цвєточек любві»


Оксана Марченко вдягається яскраво і з шиком. Сукня з принтом троянд й викладена блискучими, певно коштовними, камінцями, мене просто загіпнотизувала. До того ж, Оксана заради краси готова йди на жертви, адже ця сукня важить 30 кіло. А це майже третина Мусі! Але результат досягнуто, навіть один із суддів шоу «Україна має талант» запитав, скільки коштують сукні, в яких Оксана веде ефіри. Адже підбирає вона їх у власному гардеробі. Питання забулося, бо Оксана почала жартувати й переводити розмову в інше русло.

Є ще така дама, як Анна-Вікторія Воронцова, головний редактор журналу VIP. Дивишся на Анну і відразу видно, що вона головний редактор журналу VIP. Чого на ній тільки немає: всього багато й усе брендоване. От би їй ще й медаль! Вона ж теж блискуча...


Моя Наталі... Про неї треба співати пісні: коса, вічна червона помада, декольте. Така собі Мерилін Монро Першого національного. Шикарні очі третього розміру, губи бантиком. Що ще треба для телеведучої, яка прагне знайти вихід простим людям у складних життєвих ситуаціях? Тільки мікрофон і ввімкнена камера.


 
Оксана Байрак, що буде вести шоу «Давай одружимося», вже давно всім полюбилася. Її фотографії у прозорих суконьках чи леопардових чобітках на величезній платформі облетіли жовті сайти моментально. Та Байрак все одно. Головне, що вона почувається жіночно. А як себе почувають оточуючі, коли на неї дивляться, мало її бентежить. От би вийшла друком книга про стиль, де б автором була Оксана. Цей твір став би бестселером продажів. Нещодавно я знайшла фото, де Оксану в одязі можна розпізнати.


Ольга Невська, нещодавня продюсерка «Савік Шустер Студіос» - стиліст. Вона тільки-но перефарбувала волосся у рудий колір. І знову жінці - 18. До квітчастої сукні не вистачає корзини з малиною, яка би вдаліше доповнила образ селянки на прогулянці.


Маша Єфросиніна поводиться, як леді. Плавно ходить, елегантно одягається, усміхається білими зубами прямісінько в камеру. Молодець! Треба буде подарувати їй горошинку. У кожної принцеси вона має бути. Ходять чутки, що сестра Єфросиніної ось-ось вийде заміж за Андрія Ющенка. Скоро, певно, вся сім'я Маші буди ходити в ногу й вести себе дуже скромно.

 
Ілона Довгань, «1+1», певно, намагається бути таємничою. Короткі сукні, перли й сумочка із зображенням Одрі Хепберн. Доросла жінка носить зображення кіноактриси? Ніколи не могла цього зрозуміти. Отже, хочеш видаватися елегантною, носи на сукні зображення Одрі чи Коко Шанель, хочеш бути сильною - нанеси на блузу Кінконга у дії, бажаєш видаватися багатою - вдягни сережки у вигляді євро на голе тіло.


Є ще у нас стиляги. «Так, ти модний» - так і хочеться сказати при зустрічі Ігореві Посипайку, колишньому телеведучому, та Олександрові Педану, Новий канал. І сорочечка модненька, й чобітки лаковані. Зачіска «легкий безлад», хода «від стегна». Мрії кожної жінки. Таких би в армію, хоча вони, певно, не підуть. Колір форми там, м'яко кажучи, нікуди не годиться.

Помаранчевий Посипайко

Смугастий Педан
 

Ольга Сумська, «Інтер», синонім рюшу і золота. «По-багатому» - майже її ідеологія. Мережива, золота «луска» на топах, підбори-ходулі. Ще пару років - і бути Ользі Оксаною Байрак. Сумська виходить в люди, як на сцену - щоб було видно і в будинках через дорогу.

Ольга й доньку привчає до красивого одягу


Генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна завжди ходить у штанях чи брючних костюмах. Ганна пересувається швидко й моментально втрачається з поля зору серед чоловіків. Я не можу уявити Безлюдну в сукні. А дуже б хотілося побачити її ще й жіночною, а не лише в образі сильної жінки, керівника.

 
Маша Жулай, телеведуча, схожа мені на школярку-мільйонерку. Дитяча усмішка, піджак у чорно-білі кола, спідничка до колін. Гарненька дівчинка, що отримала у чверті 5 «п'ятірок» й розповідає про свій недобудований пентхаус.


Юрій Нікітін, продюсер каналу ТОНІС, модник, як і всі його жінки. Футболки й джинси - повсякденний одяг любителя епатувати народ не лише новим гуртом, а й новою ведучою. Дивишся на чоловіка й розумієш, що живе собі у задоволення, а решта - хай горить.

Про Катерину Осадчу, "1+1", медіакритики ніяк не забувають до цих пір: усе говорять і говорять безупинно. Комусь не подобається те, як вона веде програму, хтось захоплюється її трудоголізмом, хтось сміється з капелюшків і вбрання Осадчої.


Я скажу, що Катя не винувата. У неї робота така - ходити по вечірках у пір'ї. Інакше її не приймуть за свою і не розкажуть, скільки віддали грошей за пару нового взуття.

 

Дуся всіх розуміє. Адже зустрічають за одежкою, а проводжають часто в такому стані, що уже ніхто нічого не пам'ятає.

 

Цьом.

Дуся.

Фото Павла Старостенко, Яны Новоселовой, Веры Шелест, архив "Дуси"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я всегда с особым скептицизмом относилась к людям, которые зарабатывают себе на хлеб магическими способностями: гадают, что-то предсказывают, яйца катают. Не разрешала Мусе смотреть «Битву экстрасенсов» и цыганок на вокзале велела десятой дорогой
07 Вер 2011 11:35
13 162
ДУСЯ
Ой, батюшки, что творится! Не успел начаться на «Интере» второй сезон танцевального шоу «Майданс», как хореографы перессорились, а города начали нешуточную борьбу между собой. При чем подключились даже представители власти. Так, мэр города Сумы Ге
05 Вер 2011 17:03
12 176
ДУСЯ
Я рада, что Андрюша Доманский, который работает на канале «1+1» и так радует Мусю в шоу «Голос країни», наконец рассказал всю правду о себе любимом. Как ни странно, но на откровенность и чистосердечное признание в банкротстве и беспринципности тел
31 Лип 2011 12:02
5 804
ДУСЯ
Вчера мы с Мусей решили устроить праздничный понедельник и пропустить по стаканчику в одном из киевских баров. Рядом с нами неожиданно нарисовался Игорь Посыпайко с бутылкой водки и в компании симпатичных девушек. Лезть не в свое дело мы не стали
26 Лип 2011 15:46
6 564
ДУСЯ
Мало того что мы с Мусей который уж день из-за митингов Юлии Тимошенко на Крещатике нормально добраться на работу не можем, так теперь еще и в нос получить боимся. На днях произошел вопиющий случай! Фотокорреспондент «Газеты по-украински» Андрей Шм
11 Лип 2011 14:16
3 793
ДУСЯ
Наш с вами всенародно избранный президент Виктор Янукович пожелал журналистке СТБ Наталке Соколенко иметь побольше детей. На это неожиданное, мягко говоря, пожелание она нарвалась во время вполне официального мероприятия - сегодняшней пресс-конфер
08 Лип 2011 16:25
6 149
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду