Андрій Вдовиченко змінив Олександра Зорга на посаді гендиректора «Бурда-Україна»

14 Березня 2013
6719
14 Березня 2013
18:10

Андрій Вдовиченко змінив Олександра Зорга на посаді гендиректора «Бурда-Україна»

6719
Андрій Вдовиченко змінив Олександра Зорга на посаді гендиректора «Бурда-Україна»

У керівництві ДП «Бурда-Україна» відбулися зміни: Андрій Вдовиченко призначений на посаду генерального директора компанії «Бурда-Україна» замість Олександра Зорга, який зосередиться на функціях регіонального директора у країнах СНД. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Андрій Вдовиченко працює в ДП «Бурда-Україна» з 1998 року. Він обіймав посаду директора з реклами, а потім заступника директора і брав участь у запуску більше ніж 40 видань та у розвитку інтернет-проектів.

 

На посаді генерального директора Андрій Вдовиченко замінив Олександра Зорга, який тепер повністю зосередить свою діяльність на завданнях регіонального директора у Росії, Україні і Казахстані. Цю посаду пан Зорг займає з 2011 року. Крім стратегічного розвитку існуючих торгових марок він буде приділяти особливу увагу розвитку в сфері нових друкованих та онлайн-проектів у даному регіоні.

 

«Я дуже радий призначенням Андрія на нову посаду. У нього надійна і успішна репутація в українському видавничому бізнесі. За кілька місяців спільної роботи я зміг по-справжньому оцінити його особисті якості. Вони відповідають і доповнюють його видатний професіоналізм і ділові навички. Я бажаю йому і Олександру успіхів у подальшій роботі», - прокоментував кадрові зміни Фабріціо Д'Анджело, керівник компанії Burda International.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду