«1+1» запустив весняні заставки з Мазур, Зеленським, Сенечкіним та Доманським

13 Березня 2013
7018
13 Березня 2013
13:21

«1+1» запустив весняні заставки з Мазур, Зеленським, Сенечкіним та Доманським

7018
«1+1» запустив весняні заставки з Мазур, Зеленським, Сенечкіним та Доманським

На «1+1» вийшли нові весняні заставки за участю ведучих  Алли Мазур, Юрія Горбунова, Андрія Доманського, Арама Мнацаканова, Володимира Зеленського та Руслана Сєнічкіна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кожен з героїв заставок постає перед глядачами в стилістичному поєднанні традиційних українських орнаментів і сучасного поп-арту. Так, Арам Мнацаканов в очікуванні третього сезону «Пекельної кухні» загострює ножі, Руслан Сєнічкін заварює ранковий чай, а Володимир Зеленський демонструє майстерність міма.

 

За словами маркетингового координатора каналу Назара Панчишина, ідея заставок полягає у тому, що «1+1» - сучасний канал, який завжди дивиться вперед, але при цьому має сильний зв'язок з українськими традиціями.

 

Режисером весняних заставок виступив Валерій Бебко, музичний продюсер і засновник мега-популярної української групи The Hardkiss.

 

«У нових «айдішках» ми хотіли не просто передати настрій каналу, але і за три з половиною секунди максимально розкрити коженого персонажа. Для глядача кожен герой, якого він бачить в заставках - обличчя каналу, професіонал у певній галузі. Якщо Володимир Зеленський комік, логічно, що він з легкістю може змінити радість на смуток, і навпаки. Новинам від Алли Мазур довіряють всі, тому в нашому ролику вона тримає глобус. З образом Арама, думаю, все зрозуміло - це грізний «пекельний» шеф, який нікому не дасть спуску. Несподіваним для глядача може здатися Андрій Доманський, якому ми вирішили вручити сокола. Але для мене він чітко асоціюється саме з цим гордим і незалежним птахом», - розказує пан Бебко.

 

Нові заставки «1+1» можна переглянути на сайті каналу .

 

Продюсери зйомки - Радіслав Лукін і Юрій Норенко, оператор - Юрій Король.

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7018
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
4055 дн. тому
1+1 опустился до уровня УТ-1? Отлично: это ведь на руку "Интеру"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду