У ніч на 8 березня соцмережа Facebook оновила дизайн

8 Березня 2013
5148
8 Березня 2013
11:55

У ніч на 8 березня соцмережа Facebook оновила дизайн

5148
У ніч на 8 березня соцмережа Facebook оновила дизайн

Соціальна мережа Facebook представила оновлений дизайн, про зміни було оголошено в ніч на 8 березня за київським часом. Про пише «Лента.ру» з посиланням на повідомлення Facebook.

 

З основними оновленнями під гаслами «Вистачить безладу! Хай живе краса і витонченість!» можна познайомитись тут.

 

Оновлення торкнулися, головним чином, сторінки новин користувачів. Поруч зі зміною дизайну головної сторінки (творці стверджують, що новий макет і оновлене ​​компонування елементів зроблять стрічку більш зручною для читання), нововведення торкнулися і сортування новин.

 

Зокрема, тепер користувачі зможуть обирати, які новини хотіли б отримувати у стрічці - всі новини друзів (така можливість з'явилася вперше - раніше соцмережа сама вирішувала, які з повідомлень друзів виводити в стрічку), тільки пости з фотографіями, тільки записи людей і сторінок, на які користувач підписався, і т.п.

 

Оновлений дизайн передбачений як для браузерів, так і для мобільних пристроїв. Щоб отримати доступ до нового інтерфейсу для настільних комп'ютерів, користувачам пропонується записатися на лист очікування. Оновлений дизайн для смартфонів на iOS та Android з'явиться найближчим часом, але точні терміни поки що не називаються.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5148
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду