Канал «Україна» закінчив зйомки восьми відбіркових ігор «Найрозумнішого»

7 Березня 2013
5638
7 Березня 2013
18:38

Канал «Україна» закінчив зйомки восьми відбіркових ігор «Найрозумнішого»

5638
Канал «Україна» закінчив зйомки восьми відбіркових ігор «Найрозумнішого»

Телеканал «Україна» завершив зйомки восьми відбіркових ігор ерудит-шоу «Найрозумніший», які проходили з 2 по 5 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За результатами відбіркових ігор були відібрані 48 півфіналістів. Вони продовжать боротьбу за звання переможців ерудит-шоу.

 

У відбіркових іграх «Найрозумнішого» брали участь учні 6-7 класів (Молодша ліга), які успішно пройшли всі етапи кастингу: анкетування, телефонну та особисту співбесіду. У відбірковому турі брали участь школярі з різних міст України, а також кілька дітей з Росії.

Прес-служба зазначає, що організаторами проекту було розглянуто понад 800 анкет претендентів на участь у грі.

 

Прем'єрний випуск ерудит-шоу «Найрозумніший» відбудеться на телеканалі «Україна» у неділю, 10 березня. Програма з'явиться в ефірі о 14.00.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Найрозумніший» є версією популярного британського проекту Brainiest. Учасники гри відповідають на запитання з різних галузей знань. Гра проводиться у кілька турів, а переможцем стає той, хто краще за всіх впорається з усіма завданнями. Ведучою шоу буде Людмила Добровольська. З травня 2012 року вона працювала на радіостанції «Голос столиці» (радіо «Динамо»), до цього - ведуча телеканалу «Сіті». У 1998 - 2008 роках була ведучою основного вечірнього випуску ТСН каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду