Два проекти української компанії Postmodern номіновані на премію FICCI BAF за візуальні ефекти

6 Березня 2013
5646
6 Березня 2013
16:39

Два проекти української компанії Postmodern номіновані на премію FICCI BAF за візуальні ефекти

5646
Два проекти української компанії Postmodern номіновані на премію FICCI BAF за візуальні ефекти

5 березня був оголошений перелік номінантів на нагороду FICCI BAF. У категорії VFX in a TV episode (візуальні ефекти для телесеріалів) заявлені два номінанти: персонажна анімація для серіалу «Перевертень в погонах» і графіка та візуальні ефекти для серіалу «Чкалов. Злети і падіння» (повний перелік номінантів). Візуальні ефекти для обох проектів виробляла українська компанія Postmodern.

 

Керуючий партнер Postmodern Єгор Олесов заявив, що обидва проекти компанія намагалася зробити на рівні, гідному світових кіноекранів, і досягла поставленої мети. Номінація престижної міжнародної премії FICCI BAF може служити цьому підтвердженням.

 

«Для нас стало приємним фактом, що обидва поданих нами проекту потрапили в номінацію. Кожен з проектів був досить складним і цікавим в реалізації, а «Перевертень в погонах» став абсолютно унікальним проектом для ринку. Я від усієї душі вітаю команду з номінацією. Ми всі з нетерпінням чекаємо оголошення переможця 13 березня», - сказав пан Олесов.

 

Телесеріал «Перевертень у погонах» зняла українська Film.ua Group у 2012 році. Серіал «Чкалов. Злети і падіння» - виробництва Central Partnership, Росія, 2012 рік.

 

Компанія Postmodern є виробником візуальних ефектів і реалізує пост-продакшн сервіси. На сьогоднішній день компанія надає повний спектр послуг по роботі з зображенням та звуком для кіно, ТБ і рекламних проектів. Технічне оснащення компанії надає можливості для адаптації і підготовки медіаконтенту будь-якої складності на всіх напрямках кіновиробництва.

 

Проект «Балада про бомбера», для якого компанія Postmodern здійснювала розробку візуальних ефектів, був номінований у 2012 році на престижну премію Visual Effects Awards (USA). Також компанія отримала нагороду за кращий VFX шоуріл в рамках CG Event 2012 в Москві.

 

Премія FICCI BAF award була заснована в 2004 році в Індії, щоб виявити і нагородити кращих професіоналів у анімації та створенні візуальних ефектів. На сьогоднішній день нагорода присуджується в 13 номінаціях. Щорічно комітет BAF award отримує близько 400 заявок з усього світу.

 

Кадр із візуальними ефектами з телесеріалу про льотчика Чкалова

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду