Василя Климчука на каналі «Рада» замінив Ігор Толстих

5 Березня 2013
8019
5 Березня 2013
13:22

Василя Климчука на каналі «Рада» замінив Ігор Толстих

8019
Василя Климчука на каналі «Рада» замінив Ігор Толстих

Ігор Толстих (на фото) очолив Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради (супутниковий телеканал «Рада»). На цій посаді він змінив Василя Климчука.

 

Цю інформацію, оприлюднену у Twitter народним депутатом Андрієм Шевченком, «Детектор медіа» підтвердили керівник прес-служби Апарату Верховної Ради Вікторія Шведова і сам Василь Климчук.

 

За словами пана Климчука, у п'ятницю, 1 березня, заступник керівника Апарату Верховної Ради Дмитро Марков представив нового директора колективу каналу «Рада».

 

Ігор Толстих родом з Маріуполя, закінчив факультет журналістики Ростовського державного університету (1982). Працював у газетах «Приазовский рабочий» (Маріуполь), «Контакт» (Донецьк), був деканом факультету журналістики Донецького інституту соціальної освіти.

 

Очолював прес-службу Донецької обласної державної адміністрації, коли нею керував Віктор Янукович. Після цього працював генеральним директором Донецької обласної державної телерадіокомпанії.

 

З 2004 року працював у Національній телекомпанії України. Був віце-президентом, згодом - заступником генерального директора НТКУ.

 

Після звільнення гендиректора НТКУ Єгора Бенкендорфа у лютому 2013 року був одним з претендентів на його посаду.

 

Нагадаємо, телеведучий Василь Климчук очолив Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України в лютому 2012 року. На цій посаді він змінив Миколу Орловського.

 

«Детектор медіа»

 

Фото із сайту НТКУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8019
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вася
4066 дн. тому
Шановні, радуйтеся, що Толстих позбавив вас своєї присутностї. Пропоную його "мїльйонерську" зарплатню розділити серед 1650 співробітників, які миттєво теж стануть мільйонерами.
pif
4067 дн. тому
Теперь стало ясно-Бенкендорф трус.Боялся выбросить с НТКУ донецкую бездарь.
РАДО ВІТАЄМО ТЕЛЕКАНАЛ РАДА
4067 дн. тому
І щуку кинули у річку.Добре , що цього дармоїда забрали з НТКУ . Бо крім вставляння палиць в колеса і очикування величезної пенсії держслужбовця він нічим іншим не займався-тільки зЇдав величезну зарплатню і протирав кальсони .
Noser
4067 дн. тому
І знову донецький. Коли вже там дійдуть до дна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду