Головредом радіостанції «Коммерсант FM» став Костянтин Еггерт

5 Березня 2013
4581
5 Березня 2013
12:31

Головредом радіостанції «Коммерсант FM» став Костянтин Еггерт

4581
Головредом радіостанції «Коммерсант FM» став Костянтин Еггерт

Міжнародний оглядач «Коммерсант FM» Костянтин Еггерт призначений виконуючим обов'язки головного редактора радіостанції. Про це інтернет-виданню «Лента.ру» повідомив шеф-редактор «Коммерсант-Холдингу» і головний редактор газети «Коммерсант» Михайло Михайлин.

 

«Сьогодні Костянтину Еггерту було зроблено офіційну пропозицію, і він її прийняв», - заявив пан Михайлин. Шеф-редактор холдингу пояснив, що Еггерт був призначений виконуючим обов'язки керівника радіостанції за правилами Видавничого Дому. Після закінчення трьох місяців він вступить на посаду головного редактора.

 

Пан Еггерт також підтвердив своє призначення у Твіттері і написав, що приступає до роботи з 11 березня.

 

До роботи у «Коммерсант FM» Костянтин Еггерт був віце-президентом компанії ExxonMobil Russia, а до цього протягом семи років очолював московське бюро російської служби «Бі-Бі-Сі» (жовтень 2002-лютий 2009). У 2008 році він був удостоєний Ордена Британської імперії. До «Бі-Бі-Сі» Еггерт працював на радіостанції «Эхо Москви», в газеті «Известия».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 4 березня звільнився головний редактор «Коммерсант FM» Олексій Воробйов. Михайло Михайлин зазначив, що рішення про звільнення Воробйова приймалося «колегіально менеджерами видавничого дому». При цьому колишній співробітник «Коммерсант FM» повідомив «Ленте.ру», що Воробйов пішов через незгоду з принципами редакційної політики Алішера Усманова, власника Видавничого Дому «Коммерсант». Перед цим стало відомо про ще одну гучну відставку: Михайло Котов залишив посаду головного редактора інтернет-видання «Газета.ру».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Лента.ру

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду