Андрій Куликов: «Інтер» планує відновити якщо не авторитет, то вплив

2 Березня 2013
10836
2 Березня 2013
10:21

Андрій Куликов: «Інтер» планує відновити якщо не авторитет, то вплив

10836
Тележурналіст, ведучий «Свободи слова» на ICTV прокоментував зміни для аудиторії політичних ток–шоу
Андрій Куликов: «Інтер» планує відновити якщо не авторитет, то вплив

Тележурналіст, ведучий «Свободи слова» на ICTV Андрій Куликов припускає, що на «Інтері», найімовірніше, сконцентрують «усі телепроекти, які є найкращими чи вважаються такими». «"Інтер" планує відновити якщо не авторитет, то вплив, який мав раніше, на загальний телевізійний процес в Україні», - сказав Андрій Куликов в інтерв`ю «Україні молодій», відповідаючи на запитання щодо концентрації ведучих ток–шоу на каналі. 

 

За словами журналіста, ймовірним є бажання нових керівників і власників каналу позбутися конкурентів. «Якщо на "Інтері" працевлаштовані Безулик, Кисельов і Шустер, це означає, що вони не з’являться на інших каналах», - сказав Андрій Куликов. Також він додав: «Зараз, думаю, відбуватиметься агресивне нарощування рейтингів "Інтера", робитимуть це з використанням усіх можливих методів, можливо, навіть за рахунок малих каналів групи». 

 

Щодо початку співпраці з «Інтером» Анни Безулик, ведучий відзначив: «Я завжди казав: із чотирьох ток–шоу, які донедавна були в ефірі, "Свобода слова" — найкраща; а з чотирьох ведучих найкраща — Аня Безулик. На мою думку, "Республіка", яку вона робила на 5–му каналі, камерність проекту, — це був формат, в який органічно вписувалася Анна Безулик. Неймовірно велика студія з ускладненими декораціями, акцент на хронометражі у "Справедливості" на "Інтері", мені здається, були для того, щоб "потопити" ведучу, навіть якби там не змінилися власники».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду