З «Інтера» підуть Липовецька та керівники деяких підрозділів?

27 Лютого 2013
8695
27 Лютого 2013
18:37

З «Інтера» підуть Липовецька та керівники деяких підрозділів?

8695
З «Інтера» підуть Липовецька та керівники деяких підрозділів?

Наступного тижня на «Інтері» планують змінити штатний розпис, і на підставі цього поміняти керівників частини відділів та скоротити співробітників. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Зокрема, як пише «Дуся»,  канал незабаром залишить директор з виробництва Алла Липовецька.

 

Окрім цього, за неофіційною інформацією, реструктуризація зачепить відділи промо та креативу і внутрішній продакшн.

 

Офіційно підтвердити чи спростувати цю інформацію поки що не вдалось. «Детектор медіа» надіслала запитання у прес-службу каналу. Голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф на дзвінки  не відповідає, Алла Липовецька - також.

 

Нагадаємо, за інформацією видання «Взгляд», канал має намір звільнити 20 співробітників у зв'язку зі закриттям  «Спорту в подробностях».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8695
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для go
4041 дн. тому
Звідки видно 6-7 місце Першого? Сайт УТ-1 перестав чогось(?) публікувати ці данні.
go
4043 дн. тому
"Не ви однi" - идиот. Какой "Ветер"!? С 14 позиции на том же самом финансировании - теперь 6-7 место у Первого Национального. Балда ты бестолковая!
не ви одні
4045 дн. тому
Схожа картина була на Першому Національному три роки тому. Влаштовувати насамперед СВОЇХ! І нічого, що в голові в них вітер...До речі, і досі протягом видуває:)
пахалюк
4046 дн. тому
своих "братьев" забирет с первого национального
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду